Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το ήξεραν μόνο δύο άτομα. Με κάθιζαν και με σήκωναν όταν έσβηναν τα φώτα στο GNTM»
Τηλεόραση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το ήξεραν μόνο δύο άτομα. Με κάθιζαν και με σήκωναν όταν έσβηναν τα φώτα στο GNTM»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το ήξεραν μόνο δύο άτομα. Με κάθιζαν και με σήκωναν όταν έσβηναν τα φώτα στο GNTM»

Το μοντέλο και κριτής του Μy Style Rocks μίλησε στο «Στούντιο 4»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο με την υγεία της την εποχή που ήταν κριτής στο GNTM, τη δεύτερη σεζόν.

«Πάντα προσπαθώ να βρίσκω λύση. Όταν δεν είμαι καλά είμαι μόνη μου. Στην αρχή μοιραζόμουν τα πάντα με την Έλενα, τώρα πολύ δύσκολα. Μου ταιριάζει η μοναχικότητα.

«Επέστρεψα στην Ελλάδα για λόγους υγείας όχι για το GNTM. Με ταλαιπωρούσε πάρα πολύ. Ήμουν στην Πάτρα, ούτε καν στην Αθήνα. Είπα ότι η καριέρα μπορεί να περιμένει. Και έτυχε η περίοδος που έγινε η πρόταση για το GNTM και είπα θα πάω. Όσο κάναμε τα γυρίσματα, κανείς δεν ήξερε ότι είμαι καλά. Εγχειρίστηκα στην αρχή του δεύτερου κύκλου. Πήγα μετά από 3 μέρες από την εγχείριση. Δεν ήξερα ότι μπορώ να το πω. Είμαι πολύ σταθερή σε αυτό που μου λένε. Οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία να εξηγήσω. Όταν σβήνουν τα φώτα θα με σηκώνουν και θα με καθίζουν. Το ήξεραν μόνο δύο άτομα στην ομάδα μου.

Είχα αυξομειώσεις βάρους λόγω ορμονικών. Οι στυλίστες έλεγαν θα φέρουμε ρούχα όλα τα μεγέθη, το διακωμωδούσαμε κιόλας.

Δεν ήθελα ούτε να ακουστεί ούτε να εννοηθεί. Ήθελα να έχω μια υγιή εικόνα. Το γεγονός ότι δεν το είπα μου δημιουργεί τώρα πρόβλημα γιατί τώρα είμαι μια άλλη.

Τώρα ακούω σχόλια πόσο έχω αδυνατίσει. Τώρα έχω επιστρέψει στα κανονικά μου».

«Είχα πολύ μεγάλες αυξομειώσεις, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Δεν τις κατάλαβαν τότε. Νόμιζαν μόνο ότι είμαι έγκυος κάποια περίοδο. Δεν έχω πρόβλημα με τα σχόλια. Υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου αν πεις κάτι και παρεξηγηθεί. Στο άλλο κομμάτι ο καθένας μπορεί να έχει ό,τι γνώμη θέλει» ανέφερε για τα σχόλια που γίνονταν για τα κιλά της.

Σχετικά με τη φθορά που μπορεί να φέρει ένα project τόσο δημοφιλές όσο το GNTM είπε: « Δεν ασχολήθηκα τόσο πολύ με τα σχόλια. Όντως μπορεί να σου φέρει μερικές ανασφάλειες αλλά σου δίνει και κάποια θετικά. Από ΄κει που γύρισες στη χώρα σου να αναρρώσεις, η  ζωή σου αλλάζει σε ένα βράδυ. Οπότε τα βάζεις στη ζυγαριά και λες “δε βαριέσαι, ας τα ακούσω και λίγο”.

Μου άρεσε πάντα το Νext Top Model, το έβλεπα με μανία στην Αμερική, όταν με κάλεσαν για ραντεβού ήμουν έτοιμη να πάρω τη δουλειά. Πέρασα από δύο οντισιόν» ανέφερε.

Η επιστροφή από την Αμερική για λόγους υγείας

«Πήγα το 2012 προς 13, στα 25. Έγινε το μαγικό γιατί αν έχεις περάσει από τα Μις Υφήλιος είναι καταπληκτικό, πουλάς πάρα πολύ, είναι προσόν.

Ξεκίνησα και έκανα πολύ ωραία πράγματα. Δυσκολίες είχε στην αρχή. Δεν έχω ζήσει σε καμία πόλη ως τουρίστρια και είχα δυσκολίες να μάθω να ζω εκεί. Είναι μια διαφορετική κουλτούρα, δεν υπάρχει σημείο να νιώθεις σπίτι. Έτσι έφυγα από το Μανχάταν και πήγα στην Αστόρια για να νιώθω γειτονιά.

Εκεί άρχισε να σταματάει η μοναξιά μου, απέκτησα φίλους, παρέες, δεν ταξίδευα τόσο. Μέχρι που με πιάσαν τα υπαρξιακά μου, τα ψυχοσωματικά και τα θέματα υγείας» είπε.

«Μόνη μου πίεζα τον εαυτό μου. Μάλλον έπρεπε να καταλήξω εδώ. Ήταν καρμικό γιατί δεν έχω και την επιθυμία να ξαναγυρίσω. Έφυγα από τη Νέα Υόρκη μέσα σε τρεις ώρες.

Ήταν ένα τούνελ που έβαλα μόνη μου τον εαυτό μου. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω βγει τελείως στο φως αλλά με έχουν βοηθήσει τα πάντα εδώ.

Ξεκινώντας το GNTM που έπεσαν τα φώτα πάνω της πώς το διαχειρίστηκε; «Δεν αισθάνομαι αλλαγμένη. Τότε δεν ήμουν έτοιμη να αφήσω τον εαυτό μου να φανεί γιατί φοβόμουν πολλά πράγματα.

Κλείστηκα στο σπίτι μου, περιόρισα την παρέα μου. Δεν είχα φίλους, μόνο την Έλενα. Και η Έλενα δεν ήταν καλά, ήμασταν και οι δύο, πάρε τη μία και χτύπα την άλλη. Είχα τα προβλήματα υγείας που είχαν βγει στην επιφάνεια.

Την μέρα που γύρισα και ξεκινήσαμε να είμαστε οι δυο μας στον καναπέ, ξεκίνησε το πρώτο Survivor με τον Ντάνο. Σηκωθήκαμε από τον καναπέ πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του πρώτου GNTM ή παράλληλα».