Ηλίας Βαλάσης: «Το πρώτο πράγμα που είπα είναι “Ρε ηλίθιε…”»
Τηλεόραση

Ηλίας Βαλάσης: «Το πρώτο πράγμα που είπα είναι “Ρε ηλίθιε…”»

Ηλίας Βαλάσης: «Το πρώτο πράγμα που είπα είναι “Ρε ηλίθιε…”»

Η οικογένεια, το politically correct και η ομοφυλοφιλία

Στην κάμερα της εκπομπής, Γειά σου, μίλησε ο Ηλίας Βαλάσης και αναφέρθηκε στην οικογένειά του, το politically correct αλλά και την ομοφυλοφιλία.

Τον ηθοποιό τον απολαμβάνουμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Υποδύεται τον επιστάτη του Στράτου Ραζίνη που είναι πιστός και προσπαθεί να τον σώσει από την αποκάλυψη του φόνου του Σκούταρη.

«Μετά την παράσταση δίνω φιλιά στα παιδιά μου και φεύγουν όλα. Τα παιδιά είναι μαγικά, όλοι είμαστε στο Instagram. Όλοι αναλώνονται σε βλακείες.

Τα παιδιά είναι αυτό που ήρθαμε να κάνουμε σε αυτόν τον κόσμο. Ό,τι υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο το έχω κάνει στο υπέρμετρο.

Όταν έκανα το πρώτο μου παιδί και έπιασε τον Πέτρο στα χέρια μου, είπα: “Ρε ηλίθιε, τι έκανες τόσα χρόνια; Πού έψαχνες τη δόξα και το μαγικό;”. Κάντε παιδιά ή ασχολείστε με παιδιά.

Να υιοθετήσουν ένα παιδί. Αυτό με την ομοφυλοφιλία έχω τρελαθεί. Αν θέλουν να βοηθήσουν ένα παιδί θέλουν τη γνώμη του κόσμου;

Αν το θέλουν πραγματικά και όχι να κάνουν ντόρο, θα το καταφέρουν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ομοφοβίας. Ομοφοβία στην Ελλάδα πού; Προέρχονται σε άλλον κόσμο και πρέπει να τους καταλάβουμε.

Είμαστε ο εαυτός μας; Δεν είναι δημοκρατία να σκέφτομαι να πω την άλλη “κουκλάρα”. Οι περισσότερες θα σου πουν ευχαριστώ και η μία θα βρεθεί να πει “σεξιστή, με ποιο δικαίωμα λες αυτό το πράγμα;”».

Διαβάστε επίσης

Ηλίας Βαλάσης: «Δεν ήμουν καλός στην παρουσίαση της Φάρμας, το είδα σαν αρπαχτή»