Ηλίας Βρεττός: Τα λόγια του επί σκηνής, μετά το τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Τηλεόραση

Ηλίας Βρεττός: Τα λόγια του επί σκηνής, μετά το τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του

Ηλίας Βρεττός: Τα λόγια του επί σκηνής, μετά το τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε τα συναισθήματά του στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται

Σοβαρό ατύχημα είχε το βράδυ της Παρασκευής 3/11 ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος ωστόσο το βράδου του Σαββάτου εμφανίστηκε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν.

Εκεί, κατά τη διάρκεια του live μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους θαμώνες του μαγαζιού για την περιπέτεια που είχε και την τύχη που είχε να φορά κράνος και να αποφύγει τα χειρότερα.

«Όταν ήμουν χθες κάτω στην άσφαλτο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: την κάτσαμε, δεν θα καταφέρω να τραγουδήσω αύριο στο Mezzo. Και μόνο που βρίσκομαι σήμερα εδώ ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που με φύλαξε και θέλω να το απολαύσω όσο τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός επί σκηνής.

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δεν φορούσα μπουφάν και κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει…», είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Ηλίας Βρεττός λίγη ώρα μετά το τροχαίο στη Γλυφάδα.

«Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στη λεκάνη και τη μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια, τα έχουν καταφέρει πολύ καλά!! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας», είχε καταλήξει.

Διαβάστε ακόμα

Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο με τη μηχανή του στη Γλυφάδα – «Τη γλίτωσα φτηνά»