Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Τηλεόραση

Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»

Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»

«Δεν θέλει την υπερέκθεση, σε αυτό "κουμπώσαμε"»

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

«Ζήλεψα τον τρόπο που χειρίστηκες την προσωπική σου ζωή. Δεν εμφάνισες τον άνθρωπό σου. Ξαφνικά παντρεύεσαι, δεν βλέπουμε ποτέ τον άνθρωπό σου, κάνεις το παιδί σου, ζεις υπέροχα και ενώ έχεις τηλεοπτικές προτάσεις λες “θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου”» ξεκίνησε την κουβέντα για τα προσωπικά της Ιωάννας η Κατερίνα.

«Είμαστε οι επιλογές μας. Αισθάνομαι ότι έχω μπει σε μια άλλη σφαίρα, θέλω πλέον οτιδήποτε με αφορά να με οχυρώνω στο εσωτερικό κομμάτι με την καλή έννοια. Επειδή δεν θέλει όλη αυτή την υπερκέθεση ούτε εγώ, κουμπώσαμε και προφανώς ταιριάζουμε γιατί βλέπουμε την ίδια πλευρά των πραγμάτων. Δεν θα κρίνω κανέναν.

Ναι μωρέ, τον ερωτεύτηκα πολύ, τον αγαπάω και όσο περνάει ο καιρός ακόμα πιο πολύ. Αλλά επειδή δεν είναι αυτό το κεραυνοβόλο που μπορεί να εκπνεύσει, είδα άλλα πράγματα. Το παιδί ήρθε συνειδητά, τίποτα δεν έχει τύχει, έχει πετύχει όμως. Όταν έρχεται το σωστό timing, το αισθάνεσαι και κάπως βγαίνει ότι θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Όταν ξεκινάς να κάνεις όνειρα με έναν άνθρωπο καταλαβαίνεις ότι είσαι στην ίδια γραμμή ζωής.

Δεν έχω φτάσει το ρολόι στη ζωή μου ότι τώρα θα κάνω οικογένεια. Ήρθαν όλα τόσο ομαλά σε μια περίοδο ταραχώδη. Μέχρι να βρω τα πατήματά μου στο επαγγελματικό ήμουν σε τρικυμία. Ήθελα να δείχνω ήρεμη. Δεν περνούσα καλά, ήμουν στεναχωρημένη. Είχα μια θλίψη στα μάτια μου. Δεν καταλάβαινα πώς μπορώ να το ρυθμίσω. Τελικά φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή σου που λες ότι θα επιλέξεις την ψυχική σου ηρεμία.

Τώρα αλλάζει το πρόγραμμα της οικογένειας τελείως» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.