Ιωάννα Μαλέσκου: «Μέχρι να βρω τα πατήματά μου στο επαγγελματικό, ήμουν σε τρικυμία. Δεν περνούσα καλά, ήμουν στεναχωρημένη»
Τηλεόραση

Ιωάννα Μαλέσκου: «Μέχρι να βρω τα πατήματά μου στο επαγγελματικό, ήμουν σε τρικυμία. Δεν περνούσα καλά, ήμουν στεναχωρημένη»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Μέχρι να βρω τα πατήματά μου στο επαγγελματικό, ήμουν σε τρικυμία. Δεν περνούσα καλά, ήμουν στεναχωρημένη»

Όσα είπε για το TV Queen, τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, τον σύντροφό της και τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή την πρεμιέρα του TV Queen που θα παρουσιάσει στο Open.

Η Κατερίνα είχε απορία για το πώς επανήλθε το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη ενώ θέλησε να λύσει την παρεξήγηση μεταξύ τους.

«Σου ζητάω συγγνώμη, κάτι είχαν μεταφέρει λάθος και είχαμε επικοινωνήσει» της είπε η Κατερίνα.

«Ούτε καν τα θυμάμαι, δεν έχει σημασία, καλό είναι να τα αφήνουμε πίσω μας. Ξέρω τι άνθρωπος είσαι» της είπε η Ιωάννα.

«Όταν δεν έχεις ανθρώπους να σε καθοδηγήσουν κάνεις ό,τι λέει η ψυχούλα σου»

«Τα περισσότερα κακεντρεχή σχόλια είναι για το πώς “προσπαθώ” να μιλήσω. Δασκάλα Δημοτικού είμαι. Στοιχείο του εαυτού μου είναι να εκφέρω τον λόγο με αυτόν τον τρόπο.

Η τηλεόραση προέκυψε κάπως εμβόλιμα, χωρίς να το έχω φανταστεί, επιδιώξει, μέσα από συμμετοχή μου στον χώρο της ομορφιάς. Είναι αυτό που λες καμιά φορά “να το δοκιμάσω;”. Μπήκε στη ζωή μου και την αγάπησα. Είναι ένα αντικείμενο που δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς. Είναι ένας κόσμος με τα δύσκολά του και τις όμορφες στιγμές, τα κρατάω. Δεν με άλλαξε σαν χαρακτήρα. Ίσως δεν έπρεπε. Ήμουν με τη λογική που ήμουν πάντα στη ζωή μου: κάνεις αυτό που θέλεις με τον καλύτερο εαυτό σου αλλά χωρίς την αγωνία να πείσεις τους άλλους. Όταν δεν έχεις ανθρώπους να σε καθοδηγήσουν κάνεις ό,τι λέει η ψυχούλα σου. Αυτό σημαίνει ότι η απειρία φέρνει… ατέλειες».

Μαλέσκου για ΣΚΑΪ: «Το μερίδιο της ευθύνης του καθενός καλό είναι να το ορίζουμε»

«Έχω κλείσει τον κύκλο με τον ΣΚΑΪ και επαγγελματικά και μέσα μου πρωτίστως. Δεν θέλω να συζητάω με τη λογική ότι είναι τόσα πολλά αυτά που έχουν ξεκινήσει και έρχονται μπροστά μας.

Σε ένα νέο πρόσωπο που θέλουν να χτίσουν παίζουν πολλά ρόλο. Γυρνώντας στην Ιωάννα του τότε δεν μου αρέσει να επιρρίπτω ευθύνες. Από την άλλη δεν μου αρέσει να λούζομαι πράγματα. Το μερίδιο της ευθύνης του καθενός καλό είναι να το ορίζουμε. Ο τηλεθεατής δεν μπορεί να γνωρίζει αν εγώ έχω ομάδα, αν έχουμε δέσει. Πάντα μου αρέσει να βλέπω τις καλές προθέσεις των ανθρώπων. Και έχω μάθει να ακούω και να σέβομαι. Βγαίνει ένα τελικό πρόσημο. Σε πολλά πράγματα το θετικό πρόσημο έχω κρατήσει» ανέφερε για την περίοδο που εργαζόταν στον ΣΚΑΪ.

«Οτιδήποτε κι αν ακούω αρνητικό το επεξεργάζομαι και αν υπάρχει βάση λέω τι να διορθώσουμε» ανέφερε για τα σχόλια.

«Ο άνθρωπός μου δεν θέλει την υπερέκθεση»

«Ζήλεψα τον τρόπο που χειρίστηκες την προσωπική σου ζωή. Δεν εμφάνισες τον άνθρωπό σου. Ξαφνικά κάνεις το παιδί σου, ζεις υπέροχα και ενώ έχεις τηλεοπτικές προτάσεις λες “θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου”» ξεκίνησε την κουβέντα για τα προσωπικά της Ιωάννας η Κατερίνα.

«Είμαστε οι επιλογές μας. Αισθάνομαι ότι έχω μπει σε μια άλλη σφαίρα, θέλω πλέον οτιδήποτε με αφορά να με οχυρώνω στο εσωτερικό κομμάτι με την καλή έννοια. Επειδή δεν θέλει όλη αυτή την υπερκέθεση ούτε εγώ, κουμπώσαμε και προφανώς ταιριάζουμε γιατί βλέπουμε την ίδια πλευρά των πραγμάτων. Δεν θα κρίνω κανέναν.

Ναι μωρέ, τον ερωτεύτηκα πολύ, τον αγαπάω και όσο περνάει ο καιρός ακόμα πιο πολύ. Αλλά επειδή δεν είναι αυτό το κεραυνοβόλο που μπορεί να εκπνεύσει, είδα άλλα πράγματα. Το παιδί ήρθε συνειδητά, τίποτα δεν έχει τύχει, έχει πετύχει όμως. Όταν έρχεται το σωστό timing, το αισθάνεσαι και κάπως βγαίνει ότι θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Όταν ξεκινάς να κάνεις όνειρα με έναν άνθρωπο καταλαβαίνεις ότι είσαι στην ίδια γραμμή ζωής.

Δεν έχω φτάσει το ρολόι στη ζωή μου ότι τώρα θα κάνω οικογένεια. Ήρθαν όλα τόσο ομαλά σε μια περίοδο ταραχώδη. Μέχρι να βρω τα πατήματά μου στο επαγγελματικό ήμουν σε τρικυμία. Ήθελα να δείχνω ήρεμη. Δεν περνούσα καλά, ήμουν στεναχωρημένη. Είχα μια θλίψη στα μάτια μου. Δεν καταλάβαινα πώς μπορώ να το ρυθμίσω. Τελικά φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή σου που λες ότι θα επιλέξεις την ψυχική σου ηρεμία.

Τώρα αλλάζει το πρόγραμμα της οικογένειας τελείως» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όσα είπε για το ΤV Queen

«Πολλά πράγματα με έκαναν να πω ναι αν και είμαι συγκρατημένη και επιφυλακτική.

Μίλησα με μια ωραία ομάδα ανθρώπων, το δεύτερο ήταν πώς διαμορφώνεται μια συνθήκη. Δεν θα είναι σκληρό ριάλιτι. Κι εγώ όταν άκουσα ριάλιτι είπα ότι δεν είμαι εγώ αυτό που ψάχνετε.

Δεν έχω γνωρίσει καμία διαγωνιζόμενη.

Μιλάμε για μία σχολή που έχει τη βάση να δώσει πράγματα, να καθοδηγήσει και να σου ανοίξει δρόμο προς το όνειρό σου».

«Να τον ακούς και να μην μου τον συγχύζεις γιατί θα έρχεται εδώ δυο φορές την εβδομάδα» τη συμβούλεψε η Κατερίνα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Μέχρι τώρα η σχέση μας βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση. Είναι αφοπλιστικά ειλικρινής, μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι» είπε η Ιωάννα.