Ιωάννα Παππά: «Υπήρχε ένα σάστισμα στην αρχή και ένιωθα ότι δεν…»
Τηλεόραση

Ιωάννα Παππά: «Υπήρχε ένα σάστισμα στην αρχή και ένιωθα ότι δεν…»

Ιωάννα Παππά: «Υπήρχε ένα σάστισμα στην αρχή και ένιωθα ότι δεν…»

Όσα είπε για την αμηχανία που αισθανόταν στις συνεντεύξεις

Καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα αργά, βρέθηκε η Ιωάννα Παππά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αμηχανία που ένιωθε με τις συνεντεύξεις της.

Η ηθοποιός θυμάται τα πρώτα της επαγγελματικά βήμα και το πώς της μιλούσαν οι δημοσιογράφοι, με την ίδια να έρχεται σε τρομερή αμηχανία.

«Στην αρχή μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο το κομμάτι των συνεντεύξεων γιατί δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο να μιλήσω εγώ για κάτι.

Ειδικά επειδή ξεκίνησα και πάρα πολύ νωρίς, ξεκίνησαν και οι συνεντεύξεις πάρα πολύ νωρίς, με το που βγήκα από τη σχολή, άκουγα και αυτά τα “κυρία Παππά” και αναρωτιόμουν γιατί με λένε έτσι όταν ήμουν μόλις 23 χρονών.

Υπήρχε ένα σάστισμα στην αρχή και ένιωθα ότι δεν είμαι τόσο σημαντική για να βγω να μιλήσω.

Πάντα ήμουν συνεσταλμένη και ακόμα μπορώ να πω ότι κάπως θεωρώ ότι “τι σημασία έχει να βγω εγώ να μιλήσω για τα πράγματα”. Γι’ αυτό και περισσότερο στο πλαίσιο της δουλειάς νιώθω μια άνεση γιατί σε πιο προσωπικά θέματα δημόσια, δεν ξέρω.

Το να εκφράσω την άποψη μου για θέματα το κάνω με άλλους τρόπος. Όπως θα γράψω κάτι στα προσωπικά μου ιστολόγια ή θα πω κάτι σε κάποια συνέντευξη γραπτή, όπου ξέρεις ότι διαμορφώνεται αλλιώς μια απάντηση. Οπότε, ναι, υπάρχουν και άλλοι τρόποι».

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Παππά: Ο λόγος που δεν βάφτισε τον γιο της – «Είχα μια κακή ανάμνηση από…»