Ηθοποιοί και τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή
Τηλεόραση

Ηθοποιοί και τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή

Ηθοποιοί και τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή

Ποιους θα απολαύσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε διπλό ρόλο;

Η τηλεόραση με την πάροδο του χρόνου έχει φύγει από τα τετριμμένα και έχει ανοίξει την «αγκαλιά» της και προς άλλα επαγγέλματα εκτός των δημοσιογράφων.

Αρκετούς ηθοποιούς και τραγουδιστές τους έχουμε δει να αναλαμβάνουν ρόλο στην τηλεόραση είτε στο κομμάτι της παρουσίασης είτε σε κάποια δημοσιογραφική ομάδα.

Άλλοι αντιδρούν και άλλοι του δημοσιογραφικού χώρου χαίρονται που πλέον τα όρια έχουν ανοίξει και δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Ας δούμε ποιοι ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν περάσει από την παρουσίαση και ποιους θα απολαύσουμε και τη φετινή σεζόν.

Ευγενία Σαμαρά

Τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha «Σασμός» ως δικηγόρος Στέλλα Καμαριωτάκη. Τη φετινή σεζόν εκτός από το κομμάτι της υποκριτικής αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Από τη Δευτέρα (25/9) θα την απολαμβάνουμε στην ΕΡΤ1 με το τηλεπαιχνίδι Switch, για το οποίο δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη.

Switch: Πότε κάνει πρεμιέρα η Ευγενία Σαμαρά;

Γιώργος Καραμίχος

Η διαδρομή του στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη είναι γνωστή, ωστόσο από την προηγούμενη σεζόν μας έχει συστήσει και έναν ακόμη ρόλο στην καριέρα του. Αυτό του παρουσιαστή! Ο ηθοποιός παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» στην ΕΡΤ1, το οποίο όπως το χαρακτήρισε στη συνέντευξή του στο «Στούντιο 4» είναι λειτούργημα.

Γιώργος Καραμίχος: Φωτογραφίζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Τάσος Ιορδανίδης

Η καριέρα του στην υποκριτική είναι μεγάλη και έχει υποστηρίξει δύσκολους και εντυπωσιακούς ρόλους. Τη φετινή σεζόν αποφάσισε να δοκιμάσει και την παρουσίαση στην ΕΡΤ1. Η εκπομπή «Μπαμπά-δες» έρχεται το Σάββατο (16/9) με απολαυστικές συνεντεύξεις σε γονείς.

«Μπαμπά-δες»: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Τάσος Ιορδανίδης;

Τζένη Θεωνά

Την ηθοποιό την απολαύσαμε στη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια» αλλά και τη φετινή σεζόν στο «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ». Μπορεί στην υποκριτική να είναι εξαιρετική, αλλά το ταλέντο της αμεσότητας το έχει και στην παρουσίαση. Με την εκπομπή «Μαμά-δες» που συνεχίζει για άλλη μια σεζόν φροντίζει να υποδέχεται τους καλεσμένους της με τον πιο γλυκό και χιουμοριστικό τρόπο.

Τζένη Θεωνά: «Υποδέχθηκα τον Σεπτέμβρη μαζί με τις “Μαμά-δες”»

Μάρκος Σεφερλής

Η άνεση που έχει με τον φακό είναι αδιαμφισβήτητη και σε συνδυασμό με το χιούμορ του φροντίζει να «γεμίζει» τη μικρή οθόνη. Μετά το «5×5» συνεχίζει στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Ήδη από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει κάνει τους τηλεθεατές να «λιώνουν» από τα γέλια και να χαίρονται που τον απολαμβάνουν άλλη μια χρονιά στην τηλεόραση.

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Ο ήρεμος Μποτρίνι εξέπληξε το Twitter – «Το καλύτερο δίδυμο!»

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Από το 2021 ο ηθοποιός γύρισε την Ελλάδα με μια βάρκα μέσω της εκπομπής Fishy που προβαλλόταν στο MEGA. Οι συνεντεύξεις που έκανε αλλά και το οδοιπορικό σε διάφορα μέρη της χώρας μας έκανε τους τηλεθεατές να ταξιδεύουν μαζί του και να το απολαμβάνουν. Στην υποκριτική έχει υπηρετήσει πολλών ειδών ρόλους αλλά και αυτός της παρουσίασης του ταιριάζει γάντι.

Fishy: Η στιγμή που κόβεται το ρεύμα την ώρα της συνέντευξης του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Αντιγόνη Νάκα

Βάσω Λασκαράκη

Για μια κυριακάτικη εκπομπή ποικίλης ύλης στον ΣΚΑΪ συζητάει η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα. Αν και η ίδια αφήνει στο κανάλι να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις, το Znews και ο Γιώργος Μπέζας σας είχε γράψει ήδη για τα σενάρια που ακούγονται μετά τη διακοπή του Dot.

Βάσω Λασκαράκη: Τι απαντά στα σενάρια για εκπομπή στον ΣΚΑΪ;

Θάνος Κιούσης

Ο ηθοποιός και περφόρμερ τη φετινή σεζόν αποφάσισε να κρύψει τον Τόνι Σφήνο και να αποκτήσει μια διαφορετική σχέση με το κοινό. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα αναλάβει την παρουσίαση του παιχνιδιού «5×5» δίνοντας το δικό του στίγμα.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Από το τιμόνι της παρουσίασης έχει περάσει ήδη από το 2006 όταν παρουσίασε το Survivor. Τα επόμενα χρόνια απείχε από την τηλεόραση, ωστόσο την περσινή σεζόν επέστρεψε ξανά στην παρουσίαση με το ριάλιτι «Προδότες». Τη φετινή σεζόν, βέβαια, θα τον απολαύσουμε στον Alpha και τη σειρά «Ο γιατρός».

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Δεν περίμεναν ότι θα με ενδιέφερε η πρόταση για τους “Προδότες”»

Και τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή

Μόνο που δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί που «φλερτάρουν» με την παρουσίαση και εν τέλει «αγκαλιάζονται» από το κοινό.

Την Ελένη Χατζίδου τόσα χρόνια την απολαμβάναμε καθαρά στον ρόλο της τραγουδίστριας, ωστόσο, την περσινή χρονιά αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, παρουσιάζουν το Breakfast@Star για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Ηλίας Βρεττός από την άλλη θα είναι η πρώτη φορά που θα αναλάβει παρουσίαση και αυτό δεν είναι άλλο από το «Πιο μεγάλο Παζάρι».

«Είμαι έτοιμος να το ζήσω, να βγάλω τον εαυτό μου και αυτό είμαι προσηλωμένος να κάνω αυτή τη στιγμή. Για να πεις ότι είσαι παρουσιαστής χρειάζεσαι προϋπηρεσία. Εγώ κάνω την πρώτη μου προσπάθεια και ελπίζω να αγκαλιαστεί αυτό από τον κόσμο», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μεταξύ άλλων, και το όνομα της Μελίνας Ασλανίδου έχει πέσει στο τραπέζι προκειμένου να συμπαρουσιάσει μία νέα μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

«Η παραλία»: Η «γάτα» Αντιγόνη έκανε το Twitter να «τρίβει» τα χεράκια του – «Όλα τα ξέρει Πάτι μου»