Ήβη Αδάμου: «Δεν θυμάμαι πώς ήμουν πριν από την κόρη μου, τι έκανα ή γιατί το έκανα»
Τηλεόραση

Ήβη Αδάμου: «Δεν θυμάμαι πώς ήμουν πριν από την κόρη μου, τι έκανα ή γιατί το έκανα»

Ήβη Αδάμου: «Δεν θυμάμαι πώς ήμουν πριν από την κόρη μου, τι έκανα ή γιατί το έκανα»

H Ήβη Αδάμου έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της

Η Ήβη Αδάμου μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για την επαγγελματική συνεργασία της με τον σύντροφο της Μιχάλη Κουινέλη, την κόρη της και τον γάμο.

Αναφερόμενη στην συνεργασία με τον σύντροφο της Μιχάλη Κουινέλη, είπε:

«Το να δουλεύεις με τον άνθρωπο σου, μπορεί να έχει τις μικροδυσκολίες του αλλά τα βρίσκουμε. Έχουμε πολλά κοινά, συζητάμε πάρα πολύ μεταξύ μας, συζητάμε για όλα και αυτό βοηθάει σε όλα. Ξεκίνησα το τραγούδι πολύ μικρή δεκαέξι χρόνων. Είμαι πιο ώριμη από το 2008 που πήγα στο X-factor. Σκέφτομαι τα πράγματα παραπάνω και δνε είμαι τόσο αυθόρμητη όσο ήμουν.

Υπάρχουν πράγματα που έχω αναθεωρήσει σε αυτή τη πορεία και ένα από αυτά είναι το τρομερό άγχος για τη δουλειά. Πλέον θεωρώ ότι το σημαντικό πράγμα σε αυτή τη ζωή είναι η οικογένεια».

Για την κόρη της, ανέφερε:

«Η μητρότητα έπαιξε ρόλο στην αναθεώρηση της ζωής μου. Δεν θυμάμαι πώς ήμουν πριν από την Ανατολή, τι έκανα, γιατί το έκανα… Τώρα πραγματικά όλα έχουν ένα σκοπό και ένα νόημα. Προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερη μαμά γίνεται και να της δίνω μια καλή βάση πάντα γιατί είναι σημαντικό να εκτιμάς και να σέβεσαι. Ελπίζω να κάνω καλή δουλειά, τι να πω… θα δείξει!».

«Η κόρη μου είναι πολύ κοκέτα. Το έχει από μικρή αυτό. Θέλει τα μικρά τακουνάκια, να βαφτεί με γκλίτερ, μου έχει έρθει με κάτι σύνολα πολλές φορές και της λέω, ”παιδί μου πού θα πας έτσι;”, μου απαντάει κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα».

Επίσης μίλησε για το γάμο και το γεγονός ότι δεν έχουν παντρευτεί ακόμη με τον Μιχάλη Κουινέλη, τι είπε:

«Το μυστικό στη σχέση μου με τον Μιχάλη Κουινέλη είναι ο σεβασμός, η αμοιβαία εκτίμηση, ο θαυμασμός και η συζήτηση. Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν γιατί δεν έχουμε παντρευτεί με τον Μιχάλη. Στα μάτια του Θεού είμαστε σαν παντρεμένοι. Ο Μιχάλης λέει, ”Γιατί να παντρευτούμε; Δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ!”. Το λέει για πλάκα αλλά ίσως να το εννοεί μέσα στην πλάκα. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που επείγει, κάποια στιγμή ίσως να γίνει αλλά και να μην γίνει εμένα δεν θα με πειράξει καθόλου. Με φτάνει που έχω το Μιχάλη στη ζωή μου και έχουμε αυτή την υπέροχη κόρη».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ήβη Αδάμου: «Ποτέ δεν έκρυψα τη βουλγαρική καταγωγή μου, δεν ένιωθα ότι είναι κάτι κακό»