J2US: «Αγριεμένη» η Τραϊάνα Ανανία με τις «χαρτορίχτρες» – «Άκουσα πόσο ωραίο μέταλλο φωνής έχεις»
Just the 2 of us

J2US: «Αγριεμένη» η Τραϊάνα Ανανία με τις «χαρτορίχτρες» – «Άκουσα πόσο ωραίο μέταλλο φωνής έχεις»

J2US: «Αγριεμένη» η Τραϊάνα Ανανία με τις «χαρτορίχτρες» – «Άκουσα πόσο ωραίο μέταλλο φωνής έχεις»

Έδωσαν μια άλλη διάσταση στο κομμάτι!

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να έλειπαν από το J2US, ωστόσο, η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας επανήλθαν δυναμικά.

Οι δυο τους λαμβάνουν διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία τους θέτοντας τον πήχη αρκετά ψηλά από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις τους.

«Τραϊάνα σε παρατηρώ σε όλα τα επεισόδια και έχω την αίσθηση ότι δεν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που.. Έχεις μόνιμα μια αγριότητα! Νόμιζα ότι ήταν μια διαφορετική προσέγγιση στην προηγούμενη φορά αλλά και τώρα έχεις αυτή την στάση στο τραγούδι. Ψαρωτική πολύ, είσαι μια κούκλα φυσικά. Δεν έκανες λάθη αλλά με έναν τρόπο το προσάρμοσες σε αυτό που είσαι εσύ. Και λαϊκά τραγούδια νομίζω δεν σου πηγαίνουν. Στο συγκεκριμένο τραγούδι άκουσα πόσο ωραίο μέταλλο φωνής έχεις. Θα ήθελα να σε δω να γλυκαίνεις. Λάμπεις σε κορίτσι μου, έχεις μια Χολιγουντιανή ομορφιά», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Τραϊάνα συμφωνώ με αυτό που λέει η Δέσποινα. Έχεις καταπληκτική φωνή αλλά μου έλειψε η χαλαρότητα. Δεν έβλεπα αυτή τη γυναίκα που πήγε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες. Είχες μια “υπεροψία” που με κοντράρει με το αίσθημα αυτό που θέλει να πει η γυναίκα που είναι αγανακτισμένη. Τραγουδάς καταπληκτικά. Πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις τα γυρίσματα. Νομίζω ότι εσύ δεν το επιτρέπεις ή δεν θες να κάνεις αυτή την προσέγγιση», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Ήσουν εξαιρετική! Αυτή η αφαίρεση που έχεις απέναντι στα πράγματα με τρελαίνει. Αυτό το δωρικό πρέπει να το καθιερώσεις και όχι να το μαλακώσεις. Το τραγούδι το ξαναγέμισες με άλλο αίσθημα. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί ήταν μια άλλη άποψη του τραγουδιού».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Θεωρώ ότι ήσουν εξαιρετική. Τρελαίνομαι με τον τρόπο που προσεγγίζεις τα τραγούδια. Έχεις αυτό το “επιθετικό” που μου ταιριάζει πολύ».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 23 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: «Δεν σε είχα ικανό για λαϊκά γυρίσματα» – Εντυπωσιάστηκε ο Σταμάτης Φασουλής