J2US: «Ακούρδιστος» ο Γιάννης Σεβδικαλής – «Το μπάσιμό σου ήταν εντελώς εκτός»
Just the 2 of us

J2US: «Ακούρδιστος» ο Γιάννης Σεβδικαλής – «Το μπάσιμό σου ήταν εντελώς εκτός»

J2US: «Ακούρδιστος» ο Γιάννης Σεβδικαλής – «Το μπάσιμό σου ήταν εντελώς εκτός»

Η χροιά του θύμισε Ρουβά αλλά δεν έπεισε με την ερμηνεία του

Με ένα χορευτικό τραγούδι και αρκετά έξω από όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα ανέβηκαν στην σκηνή του J2US ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου.

Το ζευγάρι ερμήνευσε Ελένη Φουρέιρα και στο Θεό με πάει και ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές!

«Έκανες ένα καταπληκτικό φινάλε αλλά μια περίεργη αρχή. Δεν μπήκες καλά στο κομμάτι αλλά το βρίσκεις πολύ εύκολα. Κάθε φορά είσαι καλός, πατάς πάνω σε αυτή την τεράστια τραγουδίστρια που λέει τα πάντα! Και όταν είστε μαζί είσαι πολύ καλός», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Εγώ έπρεπε να φτάσουμε στο ρεφρέν για να καταλάβω ότι τραγουδάμε αυτό το τραγούδι. Ίσως φταίει η αναφορά στον Ρουβά. Στην αρχή το μπάσιμό σου ήταν εντελώς εκτός. Είμαι πολύ καλά διατεθειμένος μαζί σας αλλά παραξενεύτηκα πολύ», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Γιάννη, φάνηκε ότι δεν κούρδισες. Ενδεχομένως δεν άκουγες καλά στην σκηνή. Ήταν εντελώς φάλτσο! Μετά ήρθε, είχες και ωραία ενέργεια. Φοβήθηκα όταν είδα ποιο τραγούδι θα πείτε. Η αρχή ήταν αρκετά κακή».

Ο Light είπε: «Μου φάνηκε εκτός τόνου. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ένα κομμάτι που σας ταιριάζει. Η ενέργεια ήταν εκεί αλλά δεν μπορούσα να το κουρδίσω εκεί που θεωρούσα ότι έπρεπε να ήταν. Δεν ήταν μια καλή εμφάνιση. Το intro ήταν αρκετά ξεκούρδιστο».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Δεν γίνεται να δίνεις Φουρέιρα στον Γιάννη. Η πρώτη φράση όταν μπήκες έγινε κάτι που δεν είναι για έναν διαγωνιζόμενο της κλάσης σου. Μετά φυσικά καλυτέρευσαν πολύ τα πράγματα. Είσαι ένας άνθρωπος που μας έχεις συνηθίσει να μας χαρίζεις ωραίες στιγμές, δεν ήταν μια από αυτές».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 33 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: «Ρομποτικός» ο Στάθης Σχίζας – «Ψυχούλα λίγο ρε μάτια μου!»