J2US: Αμήχανη η Δώρα Παντέλη επί σκηνής – «Το ξεκίνημά σου ήταν φοβισμένο»
Just the 2 of us

J2US: Αμήχανη η Δώρα Παντέλη επί σκηνής – «Το ξεκίνημά σου ήταν φοβισμένο»

J2US: Αμήχανη η Δώρα Παντέλη επί σκηνής – «Το ξεκίνημά σου ήταν φοβισμένο»

«Υπήρχαν αμήχανες στιγμές»

Πολύ ψηλά έχουν θέσει τον πήχη ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Δώρα Παντέλη στο J2US και για άλλη μια φορά προσπάθησαν να καταπλήξουν κριτές και κοινό.

Το ζευγάρι ερμήνευσαν Νατάσα Θεοδωρίδου ωστόσο δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με την ερμηνεία τους.

«Υπήρχαν προβλήματα! Δώρα μου, υπήρχαν προβλήματα και θα με δικαιώσεις αν το ακούσεις μετά. Εκεί που ήσουν μια χαρά στον τόνο και τη μελωδία εκεί χανόσουν. Υπήρχε μια ταλάντευση από το ένα, στο άλλο. Σαν δυναμική φωνής ήταν πολύ καλά, όπου χρειαζόταν να ανοίξει άνοιγε. Έφευγε!», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Δώρα μου δεν ήταν καλό το ξεκίνημά σου, ήταν φοβισμένο. Από την στιγμή που μπήκε ο Γιάννης ήταν διαφορετικά. Είχες ωραίες στιγμές. Γενικά δεν ήταν καλό!», πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου είπε: «Είπατε αυτό το καταπληκτικό τραγούδι και ενώ θεωρώ ότι είχατε όλα τα σωστά συστατικά για να γίνει επιτυχημένη η συνταγή δεν βγήκε όπως το περίμενα. Ενώ έχεις ωραία φωνή και στις στιγμές που αισθάνθηκες σίγουρη γινόταν ένα υπέροχο πράγμα. Υπήρχαν στιγμές αμήχανες και το φώναξες λίγο. Αυτό μας έκανε να μην το ευχαριστηθούμε όσο θα θέλαμε».

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Εκτιμώ αυτό που κάνεις γιατί είναι πρωτόγνωρο να πεις ένα δύσκολο τραγούδι. Το ότι το φώναξες συνάδει που δεν έχεις σχέση με το τραγούδι. Γενικότερα εκτίμησα την προσπάθειά σου. Σκεφτόμουν ότι αν έκανες μαθήματα θα έφτανες σε ένα καλύτερο επίπεδο. Πιστεύω ότι θα έχεις συνέχεια».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 19 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Του «έβγαλε» τα μάτια η Μπάγια Αντωνοπούλου του Χρίστου Αντωνιάδη – «Έχουμε βελτίωση από την προηγούμενη φορά»