J2US: Ανατροπή – Αποχώρησε οικειοθελώς η Άντζελα Δημητρίου
Just the 2 of us

J2US: Ανατροπή – Αποχώρησε οικειοθελώς η Άντζελα Δημητρίου

J2US: Ανατροπή – Αποχώρησε οικειοθελώς η Άντζελα Δημητρίου

Τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης στον «αέρα» του μουσικού διαγωνισμού!

«Είδηση» της τελευταίας στιγμής είναι η αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου, από το J2US!

Ο Νίκος Κοκλώνης, λίγο μετά την έναρξη του μεγαλύτερου πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, αποκάλυψε ότι έχει προκύψει ένα θέμα με τη «λαίδη» και περίμενε να δει τι θα συμβεί κι αν εκείνη θα εμφανιστεί στη σκηνή για να τραγουδήσει με το ζευγάρι της, Στέλιο Δρουμαλιά, το «Τι σε πιάνει».

Όπως είπε ο παρουσιαστής, συνέβη κάτι απρόοπτο με την Άντζελα Δημητρίου, το οποίο αντιμετώπιζε η παραγωγή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν πρόκειται για κάτι σημαντικό ή όχι.

Το ζευγάρι τελικά ανέβηκε στη σκηνή του J2US, τραγούδησε, όμως στο τέλος η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

«Ήταν πολύ καλό. Στέλιο πηγαίνεις τα βράδια στα μαγαζιά και ακούς;», τον ρώτησε ο Σταμάτης Φασουλής κι εκείνος απάντησε ότι έχει ξεκινήσει έξτρα φωνητική. «Είσαι στα καλύτερά σου!».

«Κι εμένα μου άρεσες Στέλιο πολύ, δεν ήταν εύκολο τραγούδι. Ήσουν πολύ σταθερός και είναι σίγουρο ότι κάτι κάνεις. Φαίνεται η φωνητική, υπάρχει μια εξέλιξη», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Είναι μια νύχτα που διαφωνώ αυτή. Στέλιο ενώ έκανες κάποια γυρίσματα, υπήρχαν καταλήξεις κακές. Θεωρω ότι έχει μια πολύ καλή βάση που μπορεί με δουλειά, αν επιμείνεις, να βελτιωθείς. Δεν νιώθω ότι ήταν από τις καλύτερες φορές. Εκεί που ήταν κάτι καλό, μετά οι καταλήξεις ήταν παρακουνημένες. Σε έχω ακούσει και καλύτερα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Άκουσα μια πρόβα και λέω ωχ, βγήκες εδώ και με εντυπωσίασες θετικά. Επειδή φαίνεται ότι το δούλεψες, σου έβαλα ένα βαθμό παραπάνω», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ανακοίνωση της Άντζελας Δημητρίου

«Σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρετε. Πρέπει να ηρεμήσω να ξεκουραστώ. Εδώ είμαστε, θα ξανάρθω. Μη στεναχωριέστε», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

«Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πάρα πολύ! Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή. Ο Νίκος έχει μάθει μέσα από την καρδιά του να χαρίζει αγάπη, γέλιο και τραγούδι», συνέχισε συγκινημένη η τραγουδίστρια και ευχαρίστησε και την κριτική επιτροπή.

«Προσπαθήσαμε να της αλλάξουμε γνώμη. Όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Την αγαπάμε, οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφασή της», τόνισε μεταξύ άλλων και δήλωσε ότι η αγκαλιά του Just είναι πάντα ανοιχτή για εκείνη.

Όσον αφορά στον Στέλιο Δρουμαλιά, θα γίνει συζήτηση με την παραγωγή για το μέλλον του.

Διαβάστε ακόμα

J2US: Άκρως προειδοποιητικός ο Σταμάτης Φασουλής με τον Γιάννη Καπετάνιο – «Τελειώνουν οι προθεσμίες»