J2US – Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα δύο secret ζευγάρια που μπαίνουν στον διαγωνισμό
Just the 2 of us

J2US – Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα δύο secret ζευγάρια που μπαίνουν στον διαγωνισμό

J2US – Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα δύο secret ζευγάρια που μπαίνουν στον διαγωνισμό

Θα τα δούμε στο αποψινό, 2ο live του J2US

Απανωτές και συνεχόμενες εκπλήξεις ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης στο φετινό J2US, οι οποίες μάλιστα θα ξεκινήσουν από το 2ο κιόλας live!

Όπως έχει απολυψει ήδη ο παρουσιαστής, υπάρχουν secret ζευγάρια για οποία θα μπαίνουν στον μουσικό διαγωνισμό, αρχής γενομένης από σήμερα 24/2!

Ήδη τα ονόματα του πρώτου ζευγαριού έχουν γίνει γνωστά, ενώ ερωτηματικό υπήρχε για το δεύτερο ζευγάρι και ποιοι βρίσκονται πίσω από τις παιδικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στη Σίσσυ Χρηστίδου και το Χαμογέλα και πάλι: «Ένα ζευγάρι θα φεύγει, δύο θα μπαίνουν για να φτάσουμε στα 22-23 που είπε ο Νίκος Κοκλώνης. Ήταν 17, θα φύγει ένα σήμερα και θα μπουν δύο νέα».

«Το πρώτο ζευγάρι είναι η κόουτς Μαρία Καρλάκη με τον διαγωνιζόμενο Γιάννη Καπετάνιο. Το δεύτερο ζευγάρι, είναι ο επαγγελματίας τραγουδιστής και γιος του Γιώργου Μαργαρίτη, Κωνσταντίνος, ο οποίος θα είναι κόουτς της Άννας Μπεζάν», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Θα εμφανιστέι η Άντζελα Δημητρίου;

Το ερώτημα έχει να κάνει με την εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στο σόου, καθώς η τραγουδίστρια πενθεί τον χαμό της μητέρας της, την οποία κήδευσε το πρωί της Παρασκευής 23/2.

Το τηλεοπτικό της ταίρι, Στέλιος Δρουμαλιάς, αποκάλυψε με δηλώσεις του στο Χαμογέλα και πάλι, ότι η «λαίδη» θα εμφανιστεί κανονικά στη σκηνή του J2US.

Διαβάστε ακόμα

J2US: Αυτά είναι τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν τα ζευγάρια!