J2US: Αποθέωση για Ανανία – Κόκοτα – «Τραϊάνα είσαι το διαμαντάκι μας εδώ!»
Just the 2 of us

J2US: Αποθέωση για Ανανία – Κόκοτα – «Τραϊάνα είσαι το διαμαντάκι μας εδώ!»

J2US: Αποθέωση για Ανανία – Κόκοτα – «Τραϊάνα είσαι το διαμαντάκι μας εδώ!»

Απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια!

Ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία είναι από τα ζευγάρια που έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις στο J2US.

Όλες τους οι εμφανίσεις μέχρι στιγμής είναι αποθεωτικές αφού καταφέρνουν να περάσουν το συναίσθημα του εκάστοτε τραγουδιού αλλά και η ερμηνεία τους να είναι μοναδική.

Αυτή τη φορά ερμήνευσαν το «Πόσο σε θέλω» και τα σχόλια που άκουσαν ήταν διθυραμβικά!

«Τραϊάνα μου είσαι πολύ καλή, είσαι η συμπάθειά μου! Όλο το στυλ είναι μιας σταρ. Εδώ ακολουθείται από ένα μεγάλο ταλέντο. Ίσως δεν θα έπρεπε να ήσουν τόσο επιθετική. Του λες “πόσο σε θέλω” σαν να του δίνεις δύο χαστούκια! Πρέπει να είσαι και εκδηλωτική. Η περσόνα που έχεις φτιάξει που είναι τέλεια σε εμποδίζει λίγο. Στο τραγούδι ήθελε κάτι άλλο. Μου φάνηκε ότι στα ψηλά κάπου στονάριζες αλλά μου είπαν ότι κάνω λάθος. Έπρεπε να ήσουν εκδηλωτική του πόθου σου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Εμένα μου ταιριάζει τόσο πολύ με την Τραϊάνα αυτή η επιθετικότητα. Είσαι αρκετά δυναμική! Εμένα μου άρεσε αυτή η δύναμη σου. Γενικά ήσουν πάρα πολύ καλή στις ψηλές τις νότες», συνέχισε η Καίτη Γαρμπή.

«Μια οπτασία, υπέροχη! Είστε καταπληκτικοί. Εγώ ενθουσιάστηκα με το πάθος σου, με το τρόπος που κινήθηκες, που δήλωσες ότι ξέρεις τι θες και το παίρνεις. Μου κινείσαι τόσο πολύ το ενδιαφέρον, με μαγνήτισε. Ενθουσιασμένη!», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Τραϊάνα είσαι το διαμαντάκι μας! Κάθε φορά που σε βλέπω βγαίνει μια γυναίκα σαν ζαχαρωτό. Είχες μια άλλη προσέγγιση στο τραγούδι και το σέβομαι. Σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να σε δω σε ένα ροκ κομμάτι γιατί θα βγάλεις τσαμπουκά. Σε θεωρώ διαμάντι στο J2US».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Αποθέωση για Σωτήρη και Φειδία – «Σας βλέπω ήδη στον τελικό!»