J2US: Δεν «σπαρταρούσε» η εμφάνιση του Κωνσταντίνου και της Δάφνης – «Μου φάνηκε λίγο κονσέρβα»
Just the 2 of us

J2US: Δεν «σπαρταρούσε» η εμφάνιση του Κωνσταντίνου και της Δάφνης – «Μου φάνηκε λίγο κονσέρβα»

J2US: Δεν «σπαρταρούσε» η εμφάνιση του Κωνσταντίνου και της Δάφνης – «Μου φάνηκε λίγο κονσέρβα»

Φιλότιμη προσπάθεια για το ζευγάρι

Μια βουτιά στα τραγούδια της δεκαετίας του ’80 και του ’90 κάνει το αποψινό J2US, με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και τη Daphne Lawrence να τραγουδούν, Κάποιος σε αγαπάει.

Το ζευγάρι την προηγούμενη εβδομάδα είχε καταπλήξει τους κριτές λαμβάνοντας 10αρια από όλους!

«Ωραίοι είστε. Είπατε ένα τραγούδι που δεν είναι εύκολο. Κάνατε μια πολύ φιλότιμη προσπάθεια. Ήσουν πολύ καλός, σε ένα δύσκολο τραγούδι που έχουμε συνηθίσει να το ακούμε αλλιώς», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Κωνσταντίνε μου ωραίο το εύρημα να την κοιτάς αλλά παρά έγινε προφίλ το τραγούδι. Είδα τις δυσκολίες που έχει τονικά το τραγούδι. Αλλά έχει τρία σπασίματα μέσα το τραγούδι που είναι χαρακτηριστικά. Κάπου πρέπει να υπάρχουν. Τραγουδιστικά ήταν άψογο αλλά μου φάνηκε λίγο κονσέρβα. Δεν σπαρταρούσε να “ραγίσει”. Θα ήταν τέλειο γιατί δεν έχω να σου πω τίποτα μουσικά», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο Ηλίας Ψινάκης πρόσθεσε: «Στη θέση της Δέσποινας δεν θα κάνω αυτά που κάνει η Δέσποινα. Κοιτάω σκηνική παρουσία, την αύρα που βγάζουν. Αν ξεκινήσουμε αυτά με τους τόνους και τα ημιτονία… Ο Κωνσταντίνος δεν είχε τη ροκιά αλλά τον βρίσκω καταπληκτικό. Ένας ηθοποιός που τραγουδάει κιόλας και προσπαθεί είναι σπουδαίο πράγμα».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Προσπαθούσα να εστιάσω στον Κωνσταντίνο γιατί η χροιά του Δάντη είναι χαρακτηριστική και προσπαθείς να το ξεχάσεις. Το προηγούμενο live ήταν εκρηκτικό. Αυτό το τραγούδι δεν ήταν ακριβώς πάνω σου αλλά αξιοπρεπέστατα το είπες!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 34 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης «στοιχημάτισε» και τίναξε την «μπάνκα» με εκρηκτική διασκευή