J2US: «Δίχασαν» την επιτροπή Φελίσια και Τριαντάφυλλος – «Δεν υπήρχε λάμψη»
Just the 2 of us

J2US: «Δίχασαν» την επιτροπή Φελίσια και Τριαντάφυλλος – «Δεν υπήρχε λάμψη»

J2US: «Δίχασαν» την επιτροπή Φελίσια και Τριαντάφυλλος – «Δεν υπήρχε λάμψη»

Η δυσκολία συνυπολογίστηκε!

«Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα», αναρωτήθηκαν στη σκηνή του J2US η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος, με την κριτική επιτροπή να τους απαντά!

Η Φελίσια μίλησε για το τραγούδι και τη δυσκολία που αντιμετώπισε, αποθεώνοντας τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ενώ ο Σταμάτης Φασουλής αποκάλυψε μια ιστορία με τον αείμνηστο τραγουδιστή.

«Δεν υπήρχε λάμψη, τα δύσκολα τα είπε ο Τριαντάφυλλος. Δεν ήταν κακό, δεν ξεχώρισε», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Φασουλής.

«Η αλήθεια είναι ότι θα σας έβαζα έναν παραπάνω βαθμό, αλλά Φελίσια μου έλειψες από το τραγούδι. Το μεγαλύτερο μέρος το είχε ο Τριαντάφυλλος», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου, με τον Ντάφυ να κάνει παράπονα για το ότι δεν έβαλε μεγαλύτερο βαθμό η κριτής.

«Σας απολαμβάνω πάρα πολύ και τους δύο. Είχε το μεγαλύτερο μέρος ο Τριαντάφυλλος, αυτό που μου αρέσει Φελίσια είναι η συνολική προσπάθεια που είναι πολύ μεγάλη. Το εκτιμώ αυτό. Σας χάρηκα πάρα πολύ», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Σε αυτό το τραγούδι οι δεύτερες φωνές ήταν δικές μας και φορτίζομαι συναισθηματικά. Ο Γιάννης τραγουδούσε με ήθος. Είναι πραγματικά δύσκολο τραγούδι, η Φελίσια έκανε την πολύ καλή της προσπάθεια και έχω βάλει ένα βαθμό παραπάνω», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Εξαιρετική εμφάνιση είχε το ζευγάρι στο δεύτερο τραγούδι τους, στο «Πες το με ένα φιλί» της Καίτης Γαρμπή.

Μάλιστα η ίδια η τραγουδίστρια μοιράστηκε και την ιστορία του κομματιού και πώς αυτό γράφτηκε από τη Ναταλία Γερμανού.