J2US: Δίχασε την κριτική επιτροπή ο Μανώλης Κλωνάρης – «Δεν με έπεισες»
Just the 2 of us

J2US: Δίχασε την κριτική επιτροπή ο Μανώλης Κλωνάρης – «Δεν με έπεισες»

J2US: Δίχασε την κριτική επιτροπή ο Μανώλης Κλωνάρης – «Δεν με έπεισες»

Ποιοι εντυπωσιάστηκαν και ποιοι δεν πείστηκαν;

Την «Ελπίδα» του Κωνσταντίνου Αργυρού ερμήνευσαν στη σκηνή του J2US, ο  Μανώλης Κλωνάρης με τη Ζωή Παπαδοπούλου και μάγεψαν κοινό και κριτική επιτροπή!

«Εξαιρετικοί, το αλλάξατε το τραγούδι», τους είπε ο Νίκος Κοκλώνης που τους αποθέωσε.

«Όλοι οι κόουτς έχουν εξαιρετικές φωνές σε αυτό το Just. Ο Μανώλης σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός, άσχετα από το πόσο υποστηρικτική είναι η ζωή. Με άγγιξες και με έπεισες», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Μου άρεσες πάρα πολύ, μπήκες με σιγουριά, τρελάθηκα με το υπέροχο σκηνικό. Μάνο μπράβο, γιατί έχεις αρχίσει και ηρεμείς και το απολαμβάνεις και πιστεύω θα εξελίσσεται αυτό συνέχεια», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Παρακαλώ πολύ να δώσετε χρόνο στη Ζωή να μας τραγουδήσει γιατί είναι σπουδαία και θα είναι ευτύχημα. Μανώλη ήσουν σωστός, αλλά εμένα στην αρχή δεν με έπεισες. Το μαγκωμένος μου το περνάς, χάνεις το αίσθημα. Είσαι καθηλωμένος να πεις τα λόγια, το βρήκες όταν σηκώθηκες, εκεί έδωσε. Καθιστός ήσουν ξύλινος», παρατήρησε η Δέσποινα Βανδή.

Από τη μεριά του ο Σταμάτης Φασουλής έκρινε: «Η Ζωή πήγε στον τόνο του Μανώλη χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Το εκτιμώ πολύ. Ήσουν πολύ καλός Μανώλη, αλλά θα ήθελα να δω τη διαφορά και να ακολουθήσεις τον ρυθμό, εσύ το ισοπέδωσες».

Διαβάστε ακόμα

J2US: Χωρίς live το επόμενο Σάββατο (23/3) – Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη