J2US: «Είστε ένα ζευγάρι που μας έχετε κακομάθει αλλά…»
Just the 2 of us

J2US: «Είστε ένα ζευγάρι που μας έχετε κακομάθει αλλά…»

J2US: «Είστε ένα ζευγάρι που μας έχετε κακομάθει αλλά…»

Δεν κατάφεραν Κουρτίδου - Σεβδικαλής να αποδώσουν σωστά το κομμάτι

Ζευγάρι στην σκηνή του J2US αλλά και στη ζωή, η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής ερμήνευσαν το «Μακριά μου να φύγεις».

Είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν εντυπωσιάσει με τις ερμηνείες τους από το πρώτο κιόλας live.

Ο ερωτισμός τους εκπέμπεται και χαρίζουν κάθε φορά μοναδικές στιγμές!

Ο Νίκος Κοκλώνης ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία τους, κάτι που δεν φαίνεται να βρήκε σύμφωνους τους κριτές αυτή τη φορά.

«Δεν ήταν η καλύτερή σας φορά. Η Σοφία ήταν συγκλονιστική, ήταν καταπληκτική. Ωστόσο, είναι ένα πολύ δύσκολο τραγούδι. Γιάννη, μακροβούτι. Είναι ένα δύσκολο τραγούδι και για επαγγελματίες τραγουδιστές. Δεν σιδερώνεται αυτό το τραγούδι για μένα! Μπήκες λάθος και λέω “έγινε μετατόνιση;”. Στον ρυθμό σου ήσουν πίσω, αισθανόμουν ότι δεν είσαι εσύ αυτό το τραγούδι. Από τα πιο δύσκολα τραγούδια που έχουν ειπωθεί στο J2US. Και το αίσθημα δεν βγήκε! Πήρες την ανασφάλειά σου και συνέχισες σε όλο το τραγούδι», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Το μπάσιμό σου ήταν λάθος. Αυτό σε απορρύθμισε και μετά! Δεν είναι δουλειά του καθενός αυτό το τραγούδι. Δεν ξέρω αν θα δεχόταν να το πει κανείς στην πίστα μετά από αυτόν τον χαρακτηριστικό τρόπο που τον εξέφρασε η Βιτάλη», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Τον βρήκε τον τόνο μετά αλλά αντί να παίρνει δύναμη από εσένα, σε κοιτούσε τρομαγμένος. Δεν μπορούσε μετά να το υποστηρίξει. Εσύ Σοφία μου τραγουδάς στο 100 και αυτό είναι λίγο φοβιστικό. Είναι ένα τραγούδι απαιτήσεων που σπάνια το λέμε. Θέλει ερμηνεία αυτό το τραγούδι! Δεν εστίασες στην ερμηνεία αλλά να μην είσαι λάθος στον τόνο».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Είστε ένα ζευγάρι που μας έχετε κακομάθει. Είπατε ένα καταπληκτικό τραγούδι που έχει σφραγιστεί στην ψυχή μας και στα αυτιά μας με τον τρόπο που το ερμήνευσε η Βιτάλη. Είστε ένα καταπληκτικό ζευγάρι. Το λάθος στο μπάσιμο σε έκανε μάλλον να μην το συνεχίσεις με την πίστη που θα ήθελες. Ήταν φιλότιμη και αξιοπρεπέστατη η προσπάθειά σας».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 17 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Προβληματισμένοι οι κριτές με την Δώρα Παντέλη – «Φαινόταν ότι πιεζόσουν»