Just the 2 of us

J2US: Εκρηκτικό το 7ο live με δυνατές συγκινήσεις και συνάντηση Δάντη – Γιαγκούση επί σκηνής που έκανε χαμό – Τα highlights της βραδιάς

J2US: Εκρηκτικό το 7ο live με δυνατές συγκινήσεις και συνάντηση Δάντη – Γιαγκούση επί σκηνής που έκανε χαμό – Τα highlights της βραδιάς

Οι ευχές του Νίκου Κοκλώνη και το ραντεβού για το Σάββατο μετά την Ανάσταση

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και το 7o live του J2US που ήταν για ένα ακόμα Σάββατο η πρώτη επιλογή του κοινού.

Τα λαμπερά ζευγάρια του σόου χάρισαν μοναδικές εμφανίσεις σε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και σε συνδυασμό με τα «μαγικά» του Φωκά Ευαγγελινού το θέαμα ήταν φαντασμαγορικό!

Ο Νίκος Κοκλώνης ως μετρ της ψυχαγωγίας ενορχήστρωσε μία βραδιά με πολλές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό που συντονίστηκε στον Alpha από την αρχή του σόου και δεν έχασε λεπτό μέχρι και το φινάλε του.

Πολλές ήταν οι δυνατές στιγμές για άλλο ένα Σάββατο. Πρώτα από όλα η εντυπωσιακή είσοδος του Mr. Showman με διασκευές της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή!

Ο παραγωγός και παρουσιαστής είπε το «Αντίδοτο» και το «Υποφέρω πολύ» προκαλώντας παροξυσμό στα σχόλια του Twitter.

Κάθε act ξεχώρισε με τον δικό του τρόπο του στο χθεσινό live και ακόμα και όσοι δεν τα πήγαν πολύ καλά βαθμολογικά τραγούδησαν με ψυχή. Αναμφίβολα το πιο ανατριχιαστικό ντουέτο που συγκίνησε τους κριτές ήταν αυτό του Ιάσονα Παπαματθαίου και της Ηρώς με το «Καίγομαι και σιγολιώνω».

Το πάρτι κορυφώθηκε στη συνέχεια με τους εκλεκτούς καλεσμένους, με πρώτο και καλύτερο τον ανεπανάληπτο Χρήστο Δάντη που ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες του. Έντονα συναισθήματα «γέννησε» η ιδιαίτερη ερμηνεία του στο «Παλιό μου παλτό» ένα από τα πλέον διαχρονικά και λατρεμένα τραγούδια.

Φυσικά στα highlights δεν θα μπορούσε να λείπει και η επική συνάντηση επί σκηνής Χρήστου Δάντη και Λίτσας Γιαγκούση χρόνια μετά τον χωρισμό τους τραγουδώντας το ντουέτο τους «Άλα»!

Το παρών έδωσε και ο Γιάννης Ξανθόπουλος ο οποίος συνεπήρε στον ρυθμό του τόσο το κοινό στο πλατό όσο και τους τηλεθεατές.

Στο τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης φωτογραφήθηκε με τον κόσμο που βρέθηκε στο πλατό και μοιράστηκε στη συνέχεια ορισμένα στιγμιότυπα και στο Instagram account του.
Απόλυτα ικανοποιημένος που μοίρασε για άλλο ένα βράδυ χαρά σε όλους ο CEO της Barking Well Media ευχήθηκε σε όλους «Καλό Πάσχα» και ανανέωσε το ραντεβού του για το Σάββατο μετά την Ανάσταση (22/4).

«Τι ωραίο Σαββατόβραδο κ χθες! Τα ζευγάρια μας έδωσαν τον καλυτερο εαυτό τους -πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας οι περισσότεροι! Ο Δάντης με τις μουσικάρες του και ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος ήρθαν στην παρέα μας κ το κέφι άναψε! Σας ευχαριστώ αγαπημένοι μου που το μεγάλο μας πάρτι είναι πάντα η πρώτη επιλογή σας. 🥰 Ευχαριστω κ τους εκατοντάδες φίλους που κάθε Σάββατο ζουν από κοντά το Just μαζί μας στο πλατό! Θα μου λείψετε όλοι πολύ το επόμενο Σάββατο! Καλή μας Ανάσταση και 22 Απριλίου επιστρέφουμε με εκπλήξεις πολλές! Σας περιμένω».

Exit mobile version