J2US: Έλειπε η τρυφερότητα από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο – «Το γρέζι σου ήταν σχεδόν επιθετικό»
Just the 2 of us

J2US: Έλειπε η τρυφερότητα από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο – «Το γρέζι σου ήταν σχεδόν επιθετικό»

J2US: Έλειπε η τρυφερότητα από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο – «Το γρέζι σου ήταν σχεδόν επιθετικό»

Μεγάλη πρόκληση να ερμηνεύσουν το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή

Ένα από τα καινούργια τραγούδια της Δέσποινας Βανδή τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ρουμπίνη στο J2US.

Με ένα εντυπωσιακό σκηνικό το ζευγάρι που δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή το ερμήνευσαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

«Πόσο μου αρέσει η φωνή σου, πόσο στρωτά τραγουδάς. Έχει συναίσθημα πάντα, είσαι ήρεμος είτε τραγουδάς ψηλά είτε χαμηλά. Ο τρόπος που βγαίνει η φωνή από το λαρύγγι σου είναι καταπληκτικός», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Μου έλειψε μια τρυφερότητα στο τραγούδι. Για πανσέληνο μιλάς! Νομίζω ότι χρειαζόταν μια περισσότερη τρυφερότητα. Ήταν ένα γρέζι σχεδόν επιθετικό. Το περίμενα λίγο καλύτερο και εσένα πιο τρυφερό», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Δεν ήταν θεωρώ μια πολύ δυνατή σας στιγμή. Στην αρχή σχεδόν δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτό το τραγούδι. Μου έλειψαν πολλά πράγματα. Στο συγκεκριμένο τραγούδι δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε. Δεν υπήρχε αυτός ο ερωτισμός, αυτή η μαγεία και η ατμόσφαιρα που βγάζει αυτό το τραγούδι. Λυπάμαι γιατί είστε και οι δύο εξαιρετικοί. Κωνσταντίνε μπορεί να οφείλεται στην ψυχοσύνθεση που είχες κι αυτό δεν σε άφησε να μπεις, να αφήσεις τα λόγια να οδηγήσουν».

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Δεν ήταν καλό το πάντρεμα μεταξύ σας. Θεωρώ ότι είδαμε ωραία ζευγαρώματα. Ήταν μεγάλη κόντρα που κλήθηκε η Φαίη να κάνει το ραπ μέρος και εσύ Κωνσταντίνε το δικό μου. Υπήρχαν λάθος λόγια. Δεν ξέρω αν ήταν το άγχος που σε κατέβαλε. Μας έχεις δώσει τόσο ωραία πράγματα και ήταν σαν να μην είσαι ο εαυτός σου σήμερα. Ίσως ήταν μια πρόκληση μεγαλύτερη από αυτή που σου αναλογούσε. Βγήκες και δεν το υποστήριξες με όλο σου το είναι».

Το ζευγάρι 36 συγκέντρωσε βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Φιλότιμη η προσπάθεια της Ναυσικάς αλλά με «απρέπειες» – «Τα λαϊκά δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου»