J2US: Έλειψε το συναίσθημα από τον Γιώργο Αμούτζα – «Τάνια σε σιχαίνομαι!»
Just the 2 of us

J2US: Έλειψε το συναίσθημα από τον Γιώργο Αμούτζα – «Τάνια σε σιχαίνομαι!»

J2US: Έλειψε το συναίσθημα από τον Γιώργο Αμούτζα – «Τάνια σε σιχαίνομαι!»

Πώς τα πήγε το ζευγάρι;

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δύσκολα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, το «Όλη η ζωή μου», που έχει ερμηνεύσει ο Γιάννης Πάριος, κλήθηκαν να τραγουδήσουν στη σκηνή του J2US, ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου!

«Καθηλωτικοί», αναφώνησε ο Νίκος Κοκλώνης που βρήκε την εμφάνιση μία από τις καλύτερες που έχουν γίνει στο φετινό σόου!

Η Δέσποινα Βανδή τόνισε: «Είστε ένα από τα ζευγάρια που διεκδικείτε την πρωτιά. Ο Γιώργος έχει κάνει πολύ ωραία διαδρομή. Ήταν δύσκολο τραγούδι, ότι για τα γυρίσματα του μέγιστου Πάριου, εμένα αν κάτι μου έλειψε είναι το αίσθημα του Γιώργου. Ήταν πολύ ωραίο όλο αυτό, αλλά δεν εισέπραξα τη μοναξιά του κομματιού. Τάνια σε σιχαίνομαι».

«Είναι εντελώς διαφορετικό το είδος της φωνής του Γιώργου από του Πάριου. Είναι ακριβώς αντίθετο. Το αίσθημα δεν ήταν σωστό, ήταν μια εκτέλεση σωστή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με τον Πάριο. Του Γιώργου του δόθηκε Γολγοθάς να ανέβει. Μπήκες δυνατά Γιώργο, μετά σε κατέβαλε το άγχος σου και άρχισε να τρέμει η φωνή.. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε, ήταν πολύ δύσκολο», τους είπε η Έλλη Κοκκίνου και είπε στην Τάνια Μπρεάζου: «Πρέπει του χρόνου να πας Eurovision».

«Είναι τρομερό αυτό που κάνει ο Πάριος, είναι πολύ δύσκολο τραγούδι. Έκανες μια πάρα πολύ ωραία προσπάθεια, γι αυτό σου έβαλα έναν βαθμό παραπάνω», δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η βαθμολογία του ζευγαριού ήταν 37!

Διαβάστε ακόμα

J2US: Αυστηρή η Δέσποινα Βανδή – «Φαίη μου, τον επισκίασες τον Θανάση και δεν ήταν σωστό»