J2US: Ενοχλημένη η Δέσποινα Βανδή με τον Χρήστο Κούτρα – «Έχεις ισχυρή γνώμη και μας ακυρώνεις όλους μας»
Just the 2 of us

J2US: Ενοχλημένη η Δέσποινα Βανδή με τον Χρήστο Κούτρα – «Έχεις ισχυρή γνώμη και μας ακυρώνεις όλους μας»

J2US: Ενοχλημένη η Δέσποινα Βανδή με τον Χρήστο Κούτρα – «Έχεις ισχυρή γνώμη και μας ακυρώνεις όλους μας»

Η διαφωνία του δημοσιογράφου με την κριτική επιτροπή

Με το τραγούδι «Μία σου και μία μου» ανέβηκαν στην σκηνή του J2US ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Το μουσικό ζευγάρι δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή, με τον δημοσιογράφο να μην συμφωνεί με τα σχόλια που άκουσε.

«Στέλλα δοκιμάζεσαι σε ένα άλλο είδος τραγουδιού που και να μην το θες βγαίνει ο τρόπος που τραγουδάς στα νησιώτικα. Χρήστο μου, βγαίνεις πάντα φωτεινός. Είσαι το γούρι για την Πρωτοχρονιά. Καλό ήταν σε γενικές γραμμές! Θα μπορούσε να είναι και λίγο καλύτερο. Ο Χρήστος έχει αυτή την τόση ανοιχτή ενέργεια που σε έλκει. Μου αρέσει πολύ η σκηνική του ενέργεια», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Αν μπορούσα να σε βαθμολογούσα για την σκηνική σου παρουσία θα σου έβαζα δέκα. Βγαίνεις και συνδεόμαστε με τη χαρά σου. Όμως, φωνητικά είχες αρκετές αστάθειες κυρίως στο κουπλέ. Θεώρησα ότι θα ήταν βατό για σένα. Ενώ στο ρεφρέν το βρήκες, στο κουπλέ ήταν λίγο “κουνημένο”».

«Στο κουπλέ σχεδόν δεν καταλάβαινα το τραγούδι. Δεν ήταν καλό και στεναχωριέμαι γιατί σε θέλει η σκηνή, είσαι πολύ χαριτωμένος. Θέλει ένα παίξιμο πιο χαριτωμένο το τραγούδι και όχι παράφωνο. Ήταν παράφωνο!», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Δεν ήταν παράφωνο για μένα», τοποθετήθηκε ο Χρήστος Κούτρας ακούγοντας την κριτική που του άσκησε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Συμφωνώ με όσα είπαν τα παιδιά. Υπήρχε η αστάθεια και φαίνεται σαν να είναι παράφωνο. Ίσως η Στέλλα δεν ήταν πολύ βοηθητική γιατί στον τρόπο τραγουδίσματός της έχει το νησιώτικο. Ίσως δεν τον βοήθησε!».

«Θα ήθελα να το ακούσεις γιατί έχεις ισχυρή γνώμη και ακυρώνεις όλους εμάς. Δεν μπορεί να είμαστε τέσσερις άνθρωποι και να λέμε ότι το κουπλέ δεν ήταν καλό και να το αμφισβητείς», είπε με έντονο ύφος η Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 17 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Κοκλώνης: Χωρίς J2US δεν ζει τα Σάββατα – Φόρεσε τιράντες και έκανε χαμό στην έναρξη