J2US: Εντυπωσίασαν Γιώργος Αμούτζας και Τάνια Μπρεάζου – «Το αισθανθήκαμε»
Just the 2 of us

J2US: Εντυπωσίασαν Γιώργος Αμούτζας και Τάνια Μπρεάζου – «Το αισθανθήκαμε»

J2US: Εντυπωσίασαν Γιώργος Αμούτζας και Τάνια Μπρεάζου – «Το αισθανθήκαμε»

Είναι το ζευγάρι - έκπληξη για τον Νίκο Κοκλώνη

Ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν στη σκηνή του J2US, ο Γιώργος Αμούτζας με την κόουτς του, Τάνια Μπρεάζου!

Το ζευγάρι, με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους έχουν μαγνητίσει κριτές και κοινό και αυτό προσπάθησαν να κάνουν και απόψε!

«Μ’ αρέσει να μη λέω πολλά», τραγούδησε λοιπόν το ζευγάρι και άκουσε άκρως θετικά σχόλια!

«Έκπληξη» τους χαρακτήρισε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Με έχεις εντυπωσιάση. Η βαθιά φωνή, η σταθερότητα, είσαι μια ήρεμη δύναμη. Με εντυπωσίασες», είπε η Καίτη Γαρμπή στον ηθοποιό.

«Ενθουσιάστηκα! Μου αρέσατε πάρα πολύ, μου θυμίζει τα νιάτα μου αυτό το τραγούδι. Γιώργο μου η χρειά σου και η ζεστασιά της φωνής σου, μου άρεσε γιατί δεν χρειάζεται να λες πολλά, αρκεί να τα αισθάνεσαι. Με εσάς το αισθανθήκαμε!», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Σου έχω πει να φύγεις να πας στο εξωτερικό», είπε η Δέσποινα Βανδή στην Τάνια Μπρεάζου. «Γιώργο εδώ είσαι, αυτά τα τραγούδια σου ταιριάζουν. Μπορείς και στέκεσαι με το ειδικό βάρος που αναλογεί στο τραγούδι», συνέχισε.

«Πάρα πολύ καλοί. Είστε πολύ ωραίο ζευγάρι. Η διαφορά από την προηγούμενη φορά είναι τεράστια. Διατήρησες αυτό που έχει το τραγούδι και έβαλες κάποια ραγίσματα πολύ ωραία», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Διαβάστε ακόμα

J2US: «Έχετε την αγάπη που χρειάζεται για να διακριθείτε!»