J2US: Εντυπωσίασαν Μανώλης Κλωνάρης και Ζωή Παπαδοπούλου – «Θαύμασα  τη διφωνία στο τέλος»
Just the 2 of us

J2US: Εντυπωσίασαν Μανώλης Κλωνάρης και Ζωή Παπαδοπούλου – «Θαύμασα τη διφωνία στο τέλος»

J2US: Εντυπωσίασαν Μανώλης Κλωνάρης και Ζωή Παπαδοπούλου – «Θαύμασα  τη διφωνία στο τέλος»

«Το αίσθημά σου ήταν σωστό...»

Μπορεί να ήταν το τελευταίο ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή του J2US όμως σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας χάρη στην εκπληκτική εμφάνισή τους.

Ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου ερμήνευσαν τις «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη και άκουσαν πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές.

«Ήταν πολύ ωραίο, θαύμασα και τη διφωνία στο τέλος που για έναν άνθρωπο που δεν είναι τραγουδιστής είναι δύσκολο. Και θαύμασα και την ανάσα σου να πεις τρεις στίχους με μια ανάσα» είπε πρώτος ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή βρήκε εντυπωσιακό τον ηθοποιό ο οποίος παρέμεινε προσηλωμένος χωρίς να αποσπαστεί διόλου από τις δεύτερες της παρτενέρ του.

«Είχες ασταθειούλες αλλά είναι πιο σημαντικό για μένα ότι το αίσθημά σου ήταν σωστό.  Ήταν πάρα πολύ ωραίο και οι διφωνίες της Ζωής… Πού πήγες; Έκανες τα πάντα, μόνο δεν σφουγγάρισες» τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

«Παιδιά μου πάρα πολύ ωραίοι μαζί εσείς. Μου άρεσε ο Μάνος, έχεις μια καταπληκτική φωνή και την τόσο ταλαντούχα γυναίκα δίπλα σου. Με ενθουσιάσατε και ο τρόπος που κρατήθηκαν οι άλλοι τόνοι από εσένα, που δεν μπερδεύτηκες με τη Ζωή. Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Εξακολουθώ να επιμένω ότι δεν σε έχω δει έτσι όπως ξέρω ότι μπορείς να είσαι».

Διαβάστε επίσης

J2US: Σκέτη απόλαυση Σωτήρης και Φειδίας επί σκηνής – «Χαίρεται το μάτι και το αυτί να σας ακούει»