J2US: Έρχονται ολοταχώς στο σόου – Μαντεύεις ποιοι είναι οι εικονιζόμενοι;
Just the 2 of us

J2US: Έρχονται ολοταχώς στο σόου – Μαντεύεις ποιοι είναι οι εικονιζόμενοι;

J2US: Έρχονται ολοταχώς στο σόου – Μαντεύεις ποιοι είναι οι εικονιζόμενοι;

Το νέο λαμπερό ζευγάρι του σόου

Θεαματική ήταν η πρεμιέρα του J2US το Σάββατο 17/2  όπου γνωρίσαμε για πρώτη φορά τα τα 17 ζευγάρια του σόου και τα απολαύσαμε να δίνουν ρεσιτάλ επί σκηνής.

Το διαγωνιστικό μέρος ξεκινά από το ερχόμενο Σάββατο (24/2) και οι εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει ο Νίκος Κοκλώνης πάμπολλες – όπως ανέκαθεν μας έχει συνηθίσει.

Μια από αυτές και η εισβολή δύο νέων διαγωνιζόμενων!

Δύο αγαπημένα πρόσωπα έρχονται να προστεθούν στην παρέα του J2US και στην επίσημη σελίδα του σόου στο Instagram κυκλοφόρησαν δύο ολοκαίνουργια guess who βιντεάκια με όλα τα απαραίτητα infos για να μαντέψεις περί ποιων πρόκειται.

Ποιοι είναι οι νέοι celebrities διαγωνιζόμενοι του J2US;

«Δεν είχα εύκολη παιδική ηλικία αλλά έτσι έμαθα να κυνηγώ με πάθος τα όνειρά μου. Έχοντας περάσει από το μόντελινγκ, συνέχισα στην υποκριτική συμμετέχοντας σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές».

«Το θέατρο τέχνης ήταν η αρχή για μια διαδρομή που έφερε σημαντικές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Με γνωρίσατε καπετάνιο, με αγαπήσατε επισμηνία».

Βέβαια, η εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 έδωσε σχετικό ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του νέου ζευγαριού που εισβάλει στο σόου και δεν είναι άλλοι από τον Γιάννη Καπετάνιο και τη Μαρία Καρλάκη!

Ένα ζευγάρι που αναμφίβολα θα τραβήξει την προσοχή επάνω του καθώς και οι δυο είναι πρόσωπα ιδιαίτερα αγαπητά στο κοινό.

Διαβάστε επίσης

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που μπαίνει στο σόου το Σάββατο (24/2)