J2US: Η Δέσποινα Βανδή έγινε αυστηρή με Πηνελόπη και Ίαν – «Παραφορτώσατε το τραγούδι»
Just the 2 of us

J2US: Η Δέσποινα Βανδή έγινε αυστηρή με Πηνελόπη και Ίαν – «Παραφορτώσατε το τραγούδι»

J2US: Η Δέσποινα Βανδή έγινε αυστηρή με Πηνελόπη και Ίαν – «Παραφορτώσατε το τραγούδι»

Πώς τα πήγε το ζευγάρι - φαβορί του μουσικού διαγωνισμού;

Το «Έσπασε η νύχτα» του Αντώνη Ρέμου, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν τα δύο «αστέρια» του J2US, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ίαν Στρατής.

Το ζευγάρι, είναι ένα από τα φαβορί του μουσικού διαγωνισμού και αυτή τη φορά «περπάτησαν» σε λαϊκά μονοπάτια!

«Με εντυπωσίασαν οι πρωτοδεύτερες. Ίαν εκεί που έφτασες έμεινα αινεος. Πηνελόπη μου είναι πολύ δύσκολο μια γυναίκα να τραγουδά ένα αντρικό τραγούδι. Παρόλα αυτά δεν φάνηκε η δυσκολία. Πήγατε πάρα πολύ καλά», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Πραγματικά είναι εντυπωσιακό αυτό που έκανε ο Ίαν. Πώς έφτασες εκεί πάνω; Πηνελόπη η ευελίξία του, η ευκολία από τα ποπ στα ροκ, με εντυπωσιάζει πάρα πολύ. Ερμηνεύεις, τραγουδάς μέσα από την ψυχή σου. Μετράω πάνω από όλα την ψυχή κι εδώ μιλάμε για πολύ ψυχή», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Τι ωραίο ζευγάρι είστε εσείς, ευχαριστιέμαι να σας βλέπω. Ίαν ήξερα ότι είσαι καλό, εδώ μένω άναυδη. Πηνελόπη, σαν χαμελέοντας είσαι. Αλλάζεις!», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της, έκρινε: «Είστε ένα ζευγάρι που δεν νομίζω ότι ποτέ θα βάλω κάτι λιγότερο από το άριστα. Θα διαφωνήσω με όλους, φωνητικά είστε άψογη, αλλά νιώθω ότι παραφορτώσατε το τραγούδι, με αποτέλεσμα να μην αποδοθεί η αφήγηση που έπρεπε να κάνεις στο τραγούδι. Δεν χρειάζεται να κάνεις παραπανήσια πράγματα, ήθελα να σε δω να γλιστράς στους στίχους και σε κάθε λέξη που έχει γράψει. Το ξέρω που φτάνει ο Ίαν, περιμένω εσένα να βυθίζεσαι μέσα σε αυτό. Δεν το αφηγήθηκες ρε Πηνελόπη».

Διαβάστε ακόμα

J2US: Λιγάκι «άβολος» ο Θανάσης Πάτρας επί σκηνής – «Δεν χρειάζεται να ξεβιδωθείς αλλά…»