J2US: Η Γαλάτεια κέρδισε τους κριτές με την τσαχπινιά της – «Ήταν η καλύτερή σου φορά!»
Just the 2 of us

J2US: Η Γαλάτεια κέρδισε τους κριτές με την τσαχπινιά της – «Ήταν η καλύτερή σου φορά!»

J2US: Η Γαλάτεια κέρδισε τους κριτές με την τσαχπινιά της – «Ήταν η καλύτερή σου φορά!»

Συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από κάθε άλλη φορά

Γυναικεία υπόθεση το εν λόγω ντουέτο με τη Γαλάτεια και τη Daphne Lawrence να ενώνουν τις φωνές τους και να ερμηνεύουν το Τι και αν σε πήρα σοβαρά στο J2US.

Στις πρόβες ήταν αρκετά ενθουσιασμένες με αυτή την συνύπαρξη και μόνο που μένει είναι να δούμε εάν εντυπωσίασαν και την κριτική επιτροπή.

«Φάνηκε εδώ η αλλαγή. Περίμενα καλύτερα! Γαλάτεια, ήταν η καλύτερή σου φορά. Έχει μια τσαχπινιά το τραγούδι, άλλου τύπου. Οι καταλήξεις δεν είναι θέμα σωστού και λάθους, είναι θέμα κεφιού. Έχουν μια προέλευση. Ο Σαρμπέλ το έλεγε και στις καταλήξεις έβαζε κάτι από τη χώρα του. Ήσουν χαριτωμένη αλλά αλλιώς από ότι θέλει το τραγούδι. Μυρίζει πιο πολύ Ανατολή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ήσουν καλύτερη από τις άλλες φορές. Πολύ χαριτωμένες και οι δύο. Ήταν φιλότιμη η προσπάθειά σας», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Η Γαλάτεια πήρε το εύκολο μέρος. Στα σημεία τα δικά ήταν πολύ έντονη. Τα είπες μια χαρά! Έχεις μια κίνηση, έχεις μια χαρά, ένα πάθος. Σου αρέσει πολύ που βρίσκεσαι εδώ. Μήπως ήρθες να την πεις στον Γιώργο;».

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Φωτεινά μου πλάσματα και τα δύο. Γαλάτεια ήσουν καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Μου αρέσει κάθε φορά που σε βλέπω που έχεις αυτή την εξωστρέφεια, έχεις μια γλύκα. Σου ταιριάζουν και τα τραγούδια. Ήσουν σωστή!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 31 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: «Για σένα ήταν μια εσωτερική δοκιμασία» – Άλλαξε παρτενέρ ο Γιάννης Σεβδικαλής και ήταν «μαρτύριο»