J2US: Η Ναταλί Κάκκαβα εντυπωσίασε ξανά την κριτική επιτροπή – «Ήταν όλο σαν άγγιγμα..»
Just the 2 of us

J2US: Η Ναταλί Κάκκαβα εντυπωσίασε ξανά την κριτική επιτροπή – «Ήταν όλο σαν άγγιγμα..»

J2US: Η Ναταλί Κάκκαβα εντυπωσίασε ξανά την κριτική επιτροπή – «Ήταν όλο σαν άγγιγμα..»

Η πρόοδος της Ναταλί Κάκκαβα από το πρώτο live μέχρι τώρα

Πέγκυ Ζήνα και «Ματώνω» ερμήνευσαν στο αποψινό (26/11) live του J2US η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης, σε τελείως διαφορετικό vibe από το προηγούμενο που ερμήνευσαν το ανεβαστικό τραγούδι του Νίκου Βέρτη.

Η κριτική επιτροπή χαίρεται που η Ναταλί Κάκκαβα έχει αφεθεί και έχει αποδείξει τεράστια πρόοδο από το πρώτο live μέχρι και σήμερα, κάτι που βγαίνει και πάνω στην σκηνή.

«Ναταλί μου τι ωραία διφωνία κάνατε. Ξεκινήσατε πολύ ωραία και μπράβο σας. Κάθε φορά φέρνει και μία διαφορετική Ναταλί. Δεν άκουσα κανένα φάλτσο και τραγούδησες όπως έπρεπε με την υποστήριξη του τραγουδισταρά δίπλα σου», είπε η Καίτη Γάρμπη.

Με τη Δέσποινα Βανδή να προσθέτει: «Συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν. Ήσασταν καταπληκτικοί ρε παιδιά, ήταν άψογο. Ήταν τόσο γλυκόπιοτο όλο αυτό, θώπευε τα αυτιά μας και την ψυχή μας. Έχεις αρχίσει να χαλαρώνεις και εάν ο Γρηγόρης σε βγάζει έξω να συνεχίσει αυτό. Ήθελες λίγο να αφεθείς και ξαναμαζευόσουν. Κάτι ζει εκεί μέσα και είναι πάρα πολύ ωραίο. Είσαι μία από τους διαγωνιζόμενους που έχω δει την εξέλιξη και τα στάδια που περνάς και έτσι δεν ακυρώνεται και η δική μας θέση με μία βαθμολογία».

«Μου αρέσατε πάρα πολύ παιδιά. Ήταν όλο σαν ένα άγγιγμα. Μου άρεσε που ήσουν λιτή και Κώστα, ήσουν εξαιρετικός. Η Ναταλί δεν έχει σχέση αυτό που είδαμε την πρώτη φορά με αυτό που βλέπουμε τώρα. Μου αρέσει που το έχεις καταλάβει και το ευχαριστιέσαι. Ήταν μία πλευρά σου που δεν την είχα δει σε άλλο act, οπότε μπράβο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Οι διαγωνιζόμενοι συγκέντρωσαν 40 βαθμούς αφού πήραν το πολυπόθητο 10αρι από όλους τους κριτές!