J2US: Η συγκίνηση της Τραϊάνας Ανανία επί σκηνής – «Δόθηκες ολοκληρωτικά, ήσουν καθηλωτική»
Just the 2 of us

J2US: Η συγκίνηση της Τραϊάνας Ανανία επί σκηνής – «Δόθηκες ολοκληρωτικά, ήσουν καθηλωτική»

J2US: Η συγκίνηση της Τραϊάνας Ανανία επί σκηνής – «Δόθηκες ολοκληρωτικά, ήσουν καθηλωτική»

Ρεσιτάλ ερμηνείας από την Τραϊάνα Ανανία και τον Δημήτρη Κόκοτα

Με ένα ζεϊμπέκικο τραγούδι ανέβηκαν στην σκηνή του J2US η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας.

Το ζευγάρι έχει εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του από την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα και έχουν ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά.

Για άλλη μια φορά, η χημεία τους ήταν εμφανής και έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Μάλιστα, η Τραϊάνα Ανανία συγκινήθηκε γιατί όπως εξομολογήθηκε σκεφτόταν κάτι πολύ συγκεκριμένο που την έκανε να λυγίσει.

«Ήσουν πάρα πολύ εκφραστική, ήσουν πολύ καλή. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο. Εντυπωσιακή! Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που στο απογείωσε αλλά κράτησέ το», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Αριστούργημα! Μας έκανες να σε αγαπήσουμε. Ήσασταν καταπληκτικοί. Πέραν από την υπέροχη φωνή σου και του Δημήτρη και πόσο ωραία δένετε, το εννοούσες το τραγούδι. Μας παρέσυρες στο αίσθημα του τραγουδιού».

«Εξαιρετική, γοητευτικότατη, αποστομωτική, υπέροχη. Κατάφερες κάτι σπάνιο! Παρόλο που δόθηκες ολοκληρωτικά, οι νότες έβγαιναν όπως έπρεπε. Ήσουν πάρα πολύ καλή. Τραβούσες το βλέμμα, τα αυτιά, το αίσθημα σε εσένα! Ζήσατε μια μεγάλη στιγμή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Σήμερα ήσουν καταπληκτική. Ερμήνευσες με το σώμα σου, με την ψυχή σου και φάνηκε ότι κάπου αφιέρωνες το τραγούδι και όχι στον Δημήτρη. Ο Δημήτρης πήρε τον τόνο σου, το είπε καταπληκτικά, σε βοήθησε! Ήσουν πραγματικά καθηλωτική».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: «Δεν το δέχομαι αυτό» – Η ένσταση της Βανδή στις δικαιολογίες του Χρίστου Αντωνιάδη