J2US: «Ήταν παράφωνο! Κοιταζόμασταν να δούμε αν ακούσαμε κάτι λάθος αλλά δεν…»
Just the 2 of us

J2US: «Ήταν παράφωνο! Κοιταζόμασταν να δούμε αν ακούσαμε κάτι λάθος αλλά δεν…»

J2US: «Ήταν παράφωνο! Κοιταζόμασταν να δούμε αν ακούσαμε κάτι λάθος αλλά δεν…»

Δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το κομμάτι

«Φωτιά» προσπάθησαν να βάλουν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού στο J2US.

Παρά την εκρηκτική τους παρουσία δεν θα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή, με τα σχόλια να ήταν λιγάκι αυστηρά.

«Ήταν λάθος! Ωραίο το τραγούδι και όπως το μοιράσατε. Αλλά ήταν παράφωνο, δεν ξέρω πως να σας το πω. Παιδιά, δεν ήταν καλό, τι να σας πω», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Θα συμφωνήσω με την Δέσποινα. Ενώ ξεκινήσατε καλά, χάλασε στο κουπλέ από τη Ναυσικά. Γενικά δεν ήταν καλό, ακουγόταν παράφωνο. Ήταν λίγες οι στιγμές που ήταν καλό».

«Τον έχασα τον έλεγχο μαζί σας. Δεν ήταν καλό, ήταν πολύ παράφωνο. Κοιταζόμασταν να βγάλουμε άκρη γιατί νομίζαμε κάναμε κάτι λάθος. Αλλά δεν κάναμε! Η Ναυσικά χάθηκε εντελώς», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σε κάνει και δεν λειτουργείς εδώ. Νιώθεις ανασφάλεια; Είστε δύο κούκλες και είπατε ένα τραγούδι που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Δεν είναι ότι χαθήκατε μόνο φωνητικά αλλά δεν το σώσατε διαφορετικά. Λίγο να μας “κοροϊδέψετε” ούτε παικτικά. Αυτό το αποδυνάμωσε ακόμη περισσότερο».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 15 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Προβλημάτισε ο Στάθης Σχίζας – «Την προηγούμενη φορά το σκότωσες, αυτή τη φορά την έβγαλε με ελαφρύ τραυματισμό»