J2US: Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Κουρτίδου – «Ήταν act τελικού! Γιάννη, είσαι πέρα από κάθε προσδοκία»
Just the 2 of us

J2US: Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Κουρτίδου – «Ήταν act τελικού! Γιάννη, είσαι πέρα από κάθε προσδοκία»

J2US: Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Κουρτίδου – «Ήταν act τελικού! Γιάννη, είσαι πέρα από κάθε προσδοκία»

Η χημεία τους ήταν εμφανής!

Όλο και περισσότερο εντυπωσιάζουν ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου με τις εμφανίσεις τους στο J2US.

Το ζευγάρι επί σκηνής αλλά και στην ζωή φροντίζει σε κάθε του ερμηνεία να ανατριχιάζει και να μεταφέρει το συναίσθημα του εκάστοτε τραγουδιού.

Τα σχόλια που λαμβάνουν από την κριτική επιτροπή αλλά και από τους τηλεθεατές είναι διθυραμβικά και τους θέλουν οπωσδήποτε στον τελικό.

«Σοφία, χαίρομαι γιατί εδώ σε ανακαλύπτω πραγματικά. Τι να πω, το αίσθημα όλο αυτό, τα λόγια που έλεγες. Απλώς και μόνο με το βλέμμα σου, το είπες τόσο μοναδικά. Τόσο υπέροχα! Πιο πολύ αυτά που φλυαρούσαν τα μάτια σου ήταν συγκλονιστικό. Αυτό ήταν τραγούδι τελικού για μένα! Εύχομαι να είναι αυτό το ένα τραγούδι που θα επιλέξετε. Γιάννη, ήσουν εξαιρετικός. Η Σοφία σε καθοδήγησε πολύ καλά. Εννοούσες κάθε λέξη. Εδώ δεν υπήρχαν λάθη! Η χημεία που έχετε μεταξύ σας είναι μοναδική. Αυτό είναι το καλύτερο act που έχω δει μέχρι σήμερα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είμαστε συγκινημένοι όλοι. Δεν πιστεύουμε αυτό που ακούσαμε! Ο Γιάννης όπως το τραγούδησες, ο στόμφος και το πόσο φαίνεται τι δύναμη παίρνεις από αυτή τη γυναίκα, με συγκινεί. Μπράβο Γιάννη και Σοφία. Ήσασταν συγκλονιστικοί σήμερα», συνέχισε η Καίτη Γαρμπή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Τι ωραίοι που είστε ρε παιδιά! Ο τρόπος που έλεγες αυτά που έλεγες, αυτά που εννοούσες, η ερμηνεία σας ήταν καταπληκτική».

«Γιάννη, είσαι πέρα από κάθε προσδοκία! Η έκφρασή σου, πώς διάλεξες τις λέξεις που θα λυγίσεις, ποιες θα βγάλεις για λυγμό. Ήταν τόσο συγκινητικό σαν να μην ήταν οι νότες αλλά σαν να είχες την ανάγκη να ανέβεις τη νότα. Σε πίεζε ένα αίσθημα για να πας προς τα πάνω κι αυτό γίνεται σπάνια στους τραγουδιστές. Ήταν σαν η έκφραση να οδηγεί την νότα. Με εξέπληξες!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Κοκλώνης: Τα έδωσε όλα στη σκηνή του J2US! – «Τραγούδα όσο θες! Αντέχουμε!»