J2US: Λίγο πριν από την πρεμιέρα, αυτοί «κλείδωσαν» – Η Άντζελα, ο Σασμός και το Survivor
Just the 2 of us

J2US: Λίγο πριν από την πρεμιέρα, αυτοί «κλείδωσαν» – Η Άντζελα, ο Σασμός και το Survivor

J2US: Λίγο πριν από την πρεμιέρα, αυτοί «κλείδωσαν» – Η Άντζελα, ο Σασμός και το Survivor

Δίνει και παίρνει η ονοματολογία για τον 6ο κύκλο του J2US

Σε τροχιά πρεμιέρας έχει μπει η μουσική υπερπαραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, J2US που ξαναβγαίνει για 6η σεζόν, στον Alpha από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20.ο0.

Φυσικά η ονοματολογία δίνει και παίρνει από πολύ νωρίς. Κάποια ονόματα είναι άκρως εντυπωσιακά.

Το σίγουρο σύμφωνα με το δικό μας αποκλειστικό ρεπορτάζ, είναι ότι έρχεται ίσως ένα από τα καλύτερα J2US σε επίπεδο ζευγαριών, τόσο από τις εντυπωσιακές φωνές των coaches όσο και των διαγωνιζομένων.

Και αυτό φάνηκε ήδη από το viral τρέιλερ του μουσικού σόου.

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Σασμός

Το Happy Day φιλοξένησε ρεπορτάζ για τους παίκτες που φέρεται ότι έχουν «κλειδώσει» αλλά και αυτούς που βολιδοσκοπούνται στενά.

Έτσι, πολύ έντονα ακούγεται το όνομα της Ελένης Τσολάκη, η οποία δέχεται πολύ στενό μαρκάρισμα.  Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος από την άλλη που είναι στο πάνελ της δήλωσε ότι ο ίδιος δεν θα είναι στο J2US.

Η Μαριάντα Πιερίδη δέχεται μαρκάρισμα αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα τη δούμε. Δεν θα είναι τελικά η Τζώρτζια Σιακαβάρα (παρότι έκανε ραντεβού με την παραγωγή).

Το σίγουρο όνομα – είναι άλλωστε αγαπημένη του Νίκου Κοκλώνη- είναι αυτό της Άντζελας Δημητρίου και το βέβαιο είναι ότι ο παρτενέρ της θα συζητηθεί, όπως μαθαίνουμε.

Σύμφωνα με το Happy Day το J2US θα έχει άρωμα Σασμού με την Αλίνα Κοτσοβούλου και τον Γιώργο Αμούτζα ως παίκτες αλλά και Survivor χάρη στον Στάθη Σχίζα και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Κατά τα άλλα, Σοφία Κουρτίδου, Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του, Γαλάτεια, Πέτρος Ίμβριος, Ελευθερία Ελευθερίου αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, Δώρα Παντέλη, Ευρυδίκη, Χρίστος Αντωνιάδης και Τραϊάνα Ανανία φέρεται να έχουν «κλειδώσει», σύμφωνα με το Happy Day.