J2US: Μάγεψε ο αμανές του Ίαν Στρατή – «Ένιωσα ότι ήταν εμφάνιση τελικού»
Just the 2 of us

J2US: Μάγεψε ο αμανές του Ίαν Στρατή – «Ένιωσα ότι ήταν εμφάνιση τελικού»

J2US: Μάγεψε ο αμανές του Ίαν Στρατή – «Ένιωσα ότι ήταν εμφάνιση τελικού»

Συγκινήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά το τέλος του act της

Αρκετά ψηλά έχουν θέσει τον πήχη ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο J2US με το τηλεοπτικό κοινό να τρελαίνεται με τις εμφανίσεις τους.

Αυτή τη φορά ερμήνευσαν το «Καίγομαι», ένα αρκετά διαφορετικό τραγούδι με τα όσα έχουν πει μέχρι στιγμής.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τελειώνοντας το act «έτρεμε» στην αγκαλιά του Νίκου Κοκλώνη με την συγκίνησή της να είναι εμφανής.

«Τι να πω; Είστε εξαιρετικοί. Είπατε ένα διαχρονικό αθάνατο ρεμπέτικο τραγούδι και το είπατε καταπληκτικά. Ίαν τρελάθηκα με τον αμανέ σου! Πόσο φαίνεται το ταλέντο σας; Σε τόσο διαφορετικά είδη να τα υπερασπίζεστε ερμηνευτικά και με τόσο ταλέντο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή συνέχισε: «Ίαν ήσουν ανατριχιαστικός από την αρχή. Πιάνεις το αίσθημα, τη δόνηση του τραγουδιού. Και χωρίς πολλά πολλά, στατικός, τι ωραία η μεταφορά που έκανες. Σαν να έφερες τον πόνο μέσα από τον αμανέ ενός ολόκληρου λαού. Είσαι ένα τόσο χαρισματικό παιδί, μπορείς να κάνεις τα πάντα και είσαι ένα σπάνιο ταλέντο. Πηνελόπη μου, την ένιωσα την συγκίνησή σου. Ξέρω ότι σου αρέσει η ροκ μουσική. Κατάλαβα πολύ καλά την προσπάθεια που έκανες, μου άρεσε ακόμα και το μαλλί σου έτσι όπως το έκανες. Ήταν όλο σωστό και άψογο. Ένιωσα ότι ήταν εμφάνιση τελικού».

«Η εισαγωγή ήταν εξαιρετική Ίαν. Ήταν η ουσία του τραγουδιού! Πηνελόπη, παρότι έτρωγες μια νότα στο φινάλε κάθε στίχους, δεν με εμποδίζει. Ήταν άριστη η εκτέλεση», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ο Ίαν μας έκοψε την ανάσα! Το κορίτσι αυτό που είναι ροκού και φέρνει βόλτα αυτό το τραγούδι, με αφήνει άφωνη. Σήμερα ερμηνεύσατε και μπράβο σας», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Τρακαρίστηκαν και το έχασαν με τις διφωνίες – «Υπερεκτιμήσατε τις δυνάμεις σας»