J2US: Μονότονες αλλά εντυπωσιακές Μηλιού – Παναγιωτακοπούλου – «Δεν εκμεταλλευτήκατε σωστά το τραγούδι»
Just the 2 of us

J2US: Μονότονες αλλά εντυπωσιακές Μηλιού – Παναγιωτακοπούλου – «Δεν εκμεταλλευτήκατε σωστά το τραγούδι»

J2US: Μονότονες αλλά εντυπωσιακές Μηλιού – Παναγιωτακοπούλου – «Δεν εκμεταλλευτήκατε σωστά το τραγούδι»

Αν και είχαν θέσει ψηλά τον πήχη, δεν εντυπωσίασαν αυτή τη φορά

Ψηλά έθεσαν τον πήχη η Χριστίνα Μηλιού και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην πρεμιέρα του J2US και ήρθαν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Οι εντυπωσιακές παρουσίες ερμήνευσαν το Σε αγαπάv και δεν πάω καλά που έχει γίνει viral και σημειώνει τεράστια επιτυχία από την Δέσποινα Βανδή.

«Είστε καταπληκτικές ως εμφάνιση αλλά δεν τα πήγατε καλά στο τραγούδι. Στην αρχή δεν το κατάλαβα, ρώτησα τη Δέσποινα αν είναι το τραγούδι που ξέρω. Θα τα ακούσετε και εσείς! Περίμενα να ακούσω μια διφωνία, δεν εκμεταλλευτήκατε το τραγούδι. Δεν κάνατε πρώτη, δεύτερη. Δεν ήταν ωραίο! Όταν δύο κορίτσια και ειδικά με αυτή την εμφάνιση καλό θα είναι να ακούσουμε και τη φωνή της μιας και της άλλης. Ήταν για εμάς λίγο μονότονο και μονόχνοτο. Ελπίζω ότι θα είστε πολύ καλές αν δουλέψεις περισσότερο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή από την πλευρά της, πρόχθεσε: «Είπες κάτι πριν Χριστίνα και είναι σωστό αυτό που λες. Ότι θα είναι δύσκολη η δεύτερη φωνή για τη Ναυσικά. Ακουγόσουν μόνο εσύ, μπορεί να ήταν και το άγχος επειδή ήταν μπροστά και η Δέσποινα. Να ελπίσουμε σε μια τρίτη φορά;».

«Γέμισε η σκηνή ομορφιά, είστε δύο κούκλες! Αυτό το τραγούδι είναι ύπουλο. Εγώ δεν του το χα και μετά έφαγα τόσο κόλλημα μετά με το τραγούδι. Ακούσατε τι είπαν τα παιδιά, δεν θα διαφωνήσω. Στην αρχή στο κουπλέ ήταν αμήχανο. Επειδή πιστεύω σε εσάς όσο περνάει ο καιρός τόσο θα καλυτερεύουν τα πράγματα», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Έχω αποσυντονιστεί από την Ναυσικά, είναι απίστευτη, μια κούκλα. Το τραγούδι δεν έχει δεύτερες, είναι φυσιολογικό να ακούμε μια φωνή. Δύσκολο το μοίρασμα. Δεν θα σταθώ σε νότες και όλα αυτά. Αυτό που με ένοιαζε να πιάσετε το feeling του τραγουδιού και απλά ειπώθηκε. Ήθελε μια άλλη αντιμετώπιση το τραγούδι. Βγήκατε δύο χαρούμενα κορίτσια, χάθηκε το μυστήριο σε όλο αυτόν τον στίχο που υπομονεύει μια τρέλα γιατί αγαπάει. Αυτό με ένοιαξε περισσότερο».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 16 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Ο ράπερ Καπετάνιος και το μπέρδεμα του bebe shito με το mosquino – «Θα δούμε ωραίες στιγμές μαζί σας»