J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Φέτος ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!»
Just the 2 of us

J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Φέτος ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!»

J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Φέτος ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!»

Πολλά υποσχόμενος!

Το τρίτο live του J2US ολοκληρώθηκε για άλλη μια φορά με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας πίσω πολύ τραγούδι, κέφι και χορό τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο παρουσιαστής και CEO της Barking Well, Νίκος Κοκλώνης, φροντίζει τα Σαββατόβραδά μας να είναι μοναδικά με τους καλεσμένους της βραδιάς να το απογειώνουν!

Η Τζένη Κατσίγιαννη και ο Τριαντάφυλλος τραγούδησαν σε ένα μοναδικό medley με τους τηλεθεατές αλλά και όσους βρίσκονταν εκεί να ξεσηκώνονται!

Τα ζευγάρια από την πλευρά τους έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη τη φετινή σεζόν με τους κριτές κάθε φορά να μην έχουν λόγια από την άρτια εμφάνισή τους και ερμηνεία.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης ευχαρίστησε τους τηλεθεατές που είναι πάντα δίπλα του και κάθε Σάββατο το χάσταγκ του J2US είναι πρώτο στα trends του Twitter.

«Αγαπημένοι φίλοι, μια παρέα που ολοένα μεγαλώνει, πολύ κέφι και ενθουσιασμός, διασκέδαση μέχρι το ξημέρωμα -αλλά και αγωνία για τη στιγμή της αποχώρησης. Αυτό είναι το Just μας! 🎉

Το μεγάλο μας πάρτι! Χθες ήταν ξανά κοντά μας δυο coaches που αγαπώ πολύ, η Τζενη Κατσίγιαννη και ο Τριαντάφυλλος και μας ξεσήκωσαν!

Ένα ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου που επιλέγετε να περνάμε μαζί τα Σαββατόβραδα, για τα χιλιάδες μηνύματά σας, τις ατάκες σας στα tweets, τη θερμή σας υποστήριξη στα αγαπημένα σας ζευγάρια.

Φέτος ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και η στιγμή της αποχώρησης γίνεται όλο και πιο δύσκολη…

Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!», γράφει στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης

J2US: Μοναδικό υπερθέαμα άλλο ένα Σαββατόβραδο – Πρώτο μουσικό σόου και πρώτο trend στο Twitter