J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Κάθε φορά που ξεκινούν οι αποχωρήσεις…»
Just the 2 of us

J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Κάθε φορά που ξεκινούν οι αποχωρήσεις…»

J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Κάθε φορά που ξεκινούν οι αποχωρήσεις…»

Η ανάρτησή του στο Instagram

Το δεύτερο live του J2US ήταν για άλλη μια φορά φαντασμαγορικό τόσο από τις εμφανίσεις των παικτών όσο και από τις εκπλήξεις που ετοίμασε ο Νίκος Κοκλώνης.

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης κατέκτησε για άλλη μια φορά την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Ωστόσο, πρώτο ήταν και στα trends του Χ/Twitter, με το τηλεοπτικό κοινό να προχωρά σε διθυραμβικά σχόλια για κάθε act αλλά και κάθε έκπληξη του παρουσιαστή.

Το μόνο «στενάχωρο» είναι οι αποχωρήσεις που ξεκίνησαν πλέον να ισχύουν με τον Ραφαήλ Καρυωτάκη και την Joanne να αποχαιρετούν νωρίς το σόου.

Ο παρουσιαστής και CEO της Barking Well προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας τα συναισθήματά του για το βράδυ του Σαββάτου.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε για άλλη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό που τον εμπιστεύεται, τον αγαπά και είναι δίπλα σου κάθε φορά!

Η ανάρτησή του

«Θα σας εξομολογηθώ κάτι: κάθε φορά που ξεκινούν οι αποχωρήσεις στο Just με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι, γιατί μέσα μου θα ήθελα να μην αποχωρήσει κανένας!

Χθες ζήσαμε όλοι μαζί την αγωνία της διαδικασίας της αποχώρησης και αποχαιρετήσαμε το πρώτο μας ζευγάρι. Παράλληλα, υποδεχτήκαμε δυο ακόμα νέα ζευγάρια που ήρθαν με μεγάλο ενθουσιασμό στην παρέα μας.

Η αγαπημένη μας Άντζελα Δημητρίου επέστρεψε στην οικογένεια του Just μετά απο μια πολύ δύσκολη απώλεια. Λαίδη μου σ’ αγαπάμε κ είμαστε δίπλα σου.

Τα ζευγάρια μας ήρθαν πιο κοντά και δοκιμάστηκαν σε απαιτητικά acts.

Ήταν μια ακόμα υπέροχη βραδιά με αγωνία, χαρά, αλλά και συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που και αυτό το Σαββατόβραδο επιλέξατε να το περάσουμε μαζί στο #j2us, που μας δείχνετε την αγάπη σας και μοιραζόμαστε μοναδικές στιγμές!
Ανυπομονώ μέχρι το επόμενο λαιβ μας».

Διαβάστε επίσης

J2US: Η συγκίνηση της Άντζελας Δημητρίου, η έκπληξη του Αντώνη Ρέμου και η ανατρεπτική αποχώρηση