J2US: Ο Γιάννης Καπετάνιος έσταξε στα… push ups και βγήκε «δέκα κλάσεις καλύτερος»
Just the 2 of us

J2US: Ο Γιάννης Καπετάνιος έσταξε στα… push ups και βγήκε «δέκα κλάσεις καλύτερος»

J2US: Ο Γιάννης Καπετάνιος έσταξε στα… push ups και βγήκε «δέκα κλάσεις καλύτερος»

Αυτή τη φορά δεν ξέχασε ούτε στίχο!

Έσταξαν στα… push ups και τους βγήκε σε καλό!

Ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη μας τραγούδησαν την αγαπημένη επιτυχία των 90s και ξεσήκωσαν με το κέφι και τη διάθεσή τους άλλη μια βραδιά στο φαντασμαγορικό σόου του Alpha.

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός θυμήθηκε όλα τα λόγια του και έδειξε μεγάλη βελτίωση από κάθε άλλο live.

«Πολύ καλύτερο από άλλη φορά, λόγια, στίχους, σημαντικό, κίνηση. Το προσπάθησες γενναιόδωρα, δέσατε με το Μαράκι, καλύτερα» είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Μπράβο παιδιά γιατί από τις άλλες φορές ήσουν πολύ καλύτερος. Το χιούμορ χιούμορ, η πλάκα πλάκα. Και εγώ κατάλαβα ότι τραγουδάει μια χαρά, εγώ κατάλαβα ότι ο Γιάννης μας τρολάρει. Ήταν πιο καλός από τις άλλες φορές αδιαμφισβήτητα» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα ίδια άκουσε και από την Καίτη Γαρμπή. «Φαίνεται ότι κάτι έπαθε από την προηγούμενη φορά και είπε θα δουλέψω. Μια χαρά το είπες συγκριτικά από τις άλλες φορές, δέκα κλάσεις καλύτερα».

«Ήσουν καλύτερος από την άλλη φορά. Έμαθες τα λόγια αλλά επειδή υπάρχουν κι άλλοι διαγωνιζόμενοι και δεν μπορώ να είμαι άδικος προς τους άλλους. Δηλαδή δεν μπορώ να βάλω ίδια σε σένα και σε έναν άλλο θα βάλω λίγο παραπάνω από ό,τι έβαλα την προηγούμενη φορά» είπε τελευταίος ο Σταμάτης Φασουλής.

J2US Βανδή σε Αμούτζα: «Το ήθελα πιο βρώμικο, ήθελε μια πονηριά, είναι λίγο πριν από τα προκαταρκτικά»

Διαβάστε επίσης

J2US: Πάτησε στο κόκκινο χαλί και έδωσε «ρεσιτάλ» ο Χρήστος Κούτρας – «Ήσουν πολύ καλός!»