J2US: Οι πρόβες των ζευγαριών λίγο πριν από το πέμπτο Live
Just the 2 of us

J2US: Οι πρόβες των ζευγαριών λίγο πριν από το πέμπτο Live

J2US: Οι πρόβες των ζευγαριών λίγο πριν από το πέμπτο Live

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού τρύπωσε στις πρόβες του πέμπτου live του J2US

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού τρύπωσε στις πρόβες του πέμπτου live του J2US και τα ζευγάρια Ίαν Στρατής, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Θανάσης Πάτρας, Φαίη Ρουμπίνη έκαναν αποκλειστικές δηλώσεις.

Αρχικά δηλώσεις παραχώρησε το ζευγάρι που έχει καταπλήξει την σκηνή του J2US, Ίαν Στρατής και Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

«Οι πρόβες πάνε καλά, έχουμε ένα πρόβλημα στα γυρίσματα και οι δυο. Νομίζω όμως ότι στο live θα φανεί η δουλειά μας», ανέφερε ο Ίαν Στρατής.

Σε ερώτηση για το τραγούδι της Eurovision της Μαρίνας Σάττι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, είπε:

«Προσωπικά δεν είναι η μουσική που ακούω παρόλα αυτά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κομμάτι έχει αφουγκραστεί πολύ καλά τον παλμό της pop κουλτούρας αυτή τη στιγμή. Το έχει κάνει με πάρα πολύ ωραίο τρόπο η Μαρίνα Σάττι, που είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος».

«Θα πάει καλά στη Eurovision, ειδικά με τον Φωκά Ευαγγελινό πάνω στη σκηνή το βλέπω ότι θα πάει πολύ καλά», συμπλήρωσε ο Ίαν Στρατής.

Δηλώσεις επίσης έκανε το εντυπωσιακό ζευγάρι του J2US, Θανάσης Πάτρας και Φαίη Ρουμπίνη:

«Τραγουδάμε τον ύμνο των μαύρων σκυλιών, σε όλα λέμε ναι και σε κάποια λέμε όχι. Διότι με τα ”όχι” κάνεις καριέρα, κακά τα ψέμματα. Το ”Ζάρι” της Eurovision νομίζω θα σκίσει. Δεν είναι ένα άκουσμα το οποίο τρελαίνομαι, πιστεύω ότι για τον σκοπό που έχει γραφτεί, για τον διαγωνισμό που είναι να πάει, μέσα στα τρία πρώτα τραγούδια θα είναι σίγουρα.

Είναι το ελληνικό τραγούδι πρέπει να το στηρίξουμε και εάν από εκεί και πέρα αν δεν πάει καλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας, αν δεν πάει καλά δεν πήγε!»,ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.

«Κορυφαίο τραγούδι, εκπληκτικό, η Μαρίνα Σάττι θα μας απογειώσει είμαι σίγουρη», είπε η Φαίη Ρουμπίνη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: