J2US: Όλα όσα συνέβησαν στις πρόβες, λίγο πριν από την πρεμιέρα – Κοκλώνης: «Θα περάσουμε τέλεια!»
Just the 2 of us

J2US: Όλα όσα συνέβησαν στις πρόβες, λίγο πριν από την πρεμιέρα – Κοκλώνης: «Θα περάσουμε τέλεια!»

J2US: Όλα όσα συνέβησαν στις πρόβες, λίγο πριν από την πρεμιέρα – Κοκλώνης: «Θα περάσουμε τέλεια!»

Τι θα δούμε απόψε 17/2 το βράδυ στις 8, στον Alpha

Στα παρασκήνια των προβών του J2US βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Επί τόπου και μίλησε με τους πρωταγωνιστές του σόου, που θα δούμε απόψε (17/2) το βράδυ, στις 8, στο κανάλι του Alpha.

Ανάμεσα στους κόουτς θα είναι ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη.

«Νιώθω πολύ όμορφα. Ξεκινάει ένα ωραίο ταξίδι και ανυπομονώ να ταξιδέψω. Δεν μπορώ να σας πω το ζευγάρι μου, θα σας πω όμως ότι παρακολουθούσα το σίριαλ που συμμετείχε. Θα έχουμε μια ωραία συνεργασία. Πρόκειται για μια μεγάλη, εντυπωσιακή και εξωπραγματική παραγωγή για τις ημέρες μας», είπε ο τραγουδιστής, ενώ για την κριτική που θα δεχθεί από την επιτροπή, απάντησε:

«Με έχουν κριτικάρει πολλές φορές αυτά τα 30 χρόνια και καλά και άσχημα, δεν αγχώνομαι».

Στη συνέχεια, δηλώσεις πραγματοποίησε και η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Είμαι ενθουσιασμένη. Για εμένα είναι μια διαφορετική εμπειρία. Περνάμε πάρα πολύ ωραία. Όταν έβλεπα τα σόου ήθελα α το κάνω, αλλά ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Το επίπεδο του σόου είναι ακόμα πιο υψηλό φέτος. Το ταίρι μου είναι όμορφος, με πολλά χρόνια στον χώρο της μουσικής, με εξαιρετική φωνή, σουξέ και νιώθω τυχερή. Το αποτέλεσμα θα βγει διαφορετικό και εντυπωσιακό. Η χημεία μας, φτύστε μας είναι εξαιρετική. Δεν έχω άγχος».

Νίκος Κοκλώνης: «Όλοι είμαστε καθαροί…»

Ο Νάσος Γουμενίδης κάλεσε στον «αέρα» του Επί τόπου, τον Νάσο Γουμενίδη, για να μιλήσουν για την πρεμιέρα.

«Νιώθω καλά, ούτε εγώ ξέρω τι θα φορέσω. Δεν μαθαίνω ποτέ τι θα βάλω, γιατί τσακώνομαι με τους στυλίστες. Αν το ξέρω, το βαριέμαι μετά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα βάλω περούκα, όλα τα άλλα θα τα βάλω. Όλοι μας είμαστε καθαροί, είμαστε το πάρτι του Σαββάτου, έχουμε μόνο χαρά μέσα μας, οπότε θα περάσουμε τέλεια», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει με το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης!