J2US: Όλο το παρασκήνιο από τις πρόβες των διαγωνιζόμενων
Just the 2 of us

J2US: Όλο το παρασκήνιο από τις πρόβες των διαγωνιζόμενων

J2US: Όλο το παρασκήνιο από τις πρόβες των διαγωνιζόμενων

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού βρέθηκε στις πρόβες του J2US

Τους Πηνελόπη Αναστασοπούλου,  Γαλάτεια Βασιλειάδη,  Γιώργο Παπαδόπουλο, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Χριστίνα Μηλιού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού στις πρόβες, μια μέρα πριν το μεγάλο live show του J2US.

«Οι πρόβες πάνε πάρα πολύ καλά, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι αυτή την εβδομάδα, χωρίς άγχος. Δεν έχω άγχος αυτή την εβδομάδα γιατί μας αρέσει πολύ αυτό που θα κάνουμε. Δεν ξέρω αν θα έβλεπα τον εαυτό μου σε κάποιο πάνελ, εξαρτάται το πάνελ.

Εμένα δεν θα μου άρεσε να κάνω σχολιασμό κοινωνικό όσον αφορά τις επιλογές των καλλιτεχνών ή την προσωπική του ζωή. Στέλνουμε την καλή ενέργεια και την αγάπη μας στον Δημήτρη Κόκοτα. Είμαι ήρεμη και ψύχραιμη ότι θα γίνει καλά», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στην συνέχεια η κάμερα συνάντησε την Γαλάτεια Βασιλειάδη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

«Αυτό το Σάββατο θα ερμηνεύσουμε Σαρμπέλ το ”τι και αν σε πήρα σοβαρά..”», είπε από κοινού το ζευγάρι.

«Δεν γνωρίζω αν υπήρξε ρήξη στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα. Η Άντζελα είναι ένας άνθρωπος που μου έχει κοιμήσει ακόμη και το παιδί, είμαστε φίλοι πραγματικοί. Δεν είναι άνθρωπος που τρελαίνεται εύκολα. Τήν έχω δει να δίνει ευκαιρίες σε κόσμο που δεν της συμπεριφερόταν καλά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Επίσης η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού μίλησαν για την επιλογή του τραγουδιού τους.

«Σε αυτό το live να περιμένετε τα πάντα! Όχι άλλες φωτιές και όχι άλλο γυμνό». Όσο για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν θέλησε να απαντήσει.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: