J2US: «Πικρά» τα  σχόλια για «Σόιλε» και Πιερίδη – Ευτυχώς δεν έκλαψε η Καίτη Γαρμπή
Just the 2 of us

J2US: «Πικρά» τα σχόλια για «Σόιλε» και Πιερίδη – Ευτυχώς δεν έκλαψε η Καίτη Γαρμπή

J2US: «Πικρά» τα  σχόλια για «Σόιλε» και Πιερίδη – Ευτυχώς δεν έκλαψε η Καίτη Γαρμπή

Η Δέσποινα Βανδή ήθελε άλλη αντιμετώπιση από τον Άρη

Την «Αυλή του παραδείσου», της Δέσποινας Βανδή, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν στη σκηνή του J2US, ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη.

Το τραγούδι έχει λατρευτεί από τη Δέσποινα και αυτό ήταν κάτι που ειπώθηκε εξ’ αρχής, μετά το τέλος της ερμηνείας του ζευγαριού.

«Μου έκανε εντύπωση πώς δόθηκε αυτό το τραγούδι επειδή είναι γυναικείο. Μια χαρά ήταν. Στο κουπλέ αισθάνθηκα Άρη ότι έφυγες λίγο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήταν πού δύσκολο το εγχείρημα, το καταλαβαίνω. Έπρεπε να βρείτε έναν τόνο που να αρμόζει και τους δύο. Έψαχνα να βρω λύσεις. Δεν ήταν καλό παιδιά. Έβλεπα την προσπάθεια και έβλεπα και το αποτέλεσμα και την αγωνία. Ήταν σχεδόν παράφωνο», τους πίκρανε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Έκανες σοβαρή προσπάθεια. Μιλάει για μια αφύπνιση ζωής, για έναν έρωτα, που δεν δώσατε ποτέ, αυτό μου έλειψε. Μείνατε στην ίδια φλατ διάθεση του κουπλέ. Δεν δώσατε ποτέ την αυλή του παραδείσου, να το δω στη διάθεσή του. Δείξε μου την άνοιξη που έχεις μέσα σου», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είναι ένα τραγούδι που μου το αφιερώνει ο Διονύσης και κλαίω. Ήμουν στο τσακ να βάλω τα κλάματα, αλλά… Αν πλησίαζες λίγο την ερμηνεία της Δέσποινας, θα με είχαν πάρει τα ζουμιά. Δεν έφτασε το τραγούδι εδώ», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Λίγο θαμπό βρήκαν οι κριτές το δεύτερο κομμάτι, αυτό της Άννας Βίσση, στο «Πάρτε τα όλα».

Μάλιστα, όλοι συμφώνησαν ότι δεν θα έπρεπε να διαλέξουν το συγκεκριμένο τραγούδι, ανάμεσα σε τόσα άλλα.

Η Μαριάντα Πιερίδη πάντως άφησε να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι δεν το διάλεξαν εκείνοι.