J2US: Πηνελόπη – Ίαν «φλέξαραν» το Beggin’ και πήραν 10αρι με κλειστά μάτια – «Σκίσατε!»
Just the 2 of us

J2US: Πηνελόπη – Ίαν «φλέξαραν» το Beggin’ και πήραν 10αρι με κλειστά μάτια – «Σκίσατε!»

J2US: Πηνελόπη – Ίαν «φλέξαραν» το Beggin’ και πήραν 10αρι με κλειστά μάτια – «Σκίσατε!»

Το 10αρι ήταν μονόδρομος!

«Παράφορα» ερμήνευσαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής στην σκηνή του J2US.

Την προηγούμενη εβδομάδα χωρίστηκαν για λίγο χαρίζοντας συγκλονιστικές ερμηνείες κι αυτή τη φορά ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και το απογείωσαν!

«Τι να πω για τα παιδιά; Έχω πει. Παίξτε κάτι από τα προηγούμενα live. Είστε πάρα πολύ καλοί, έχετε τρομερές φωνές. Δεν μπορώ να πω ανατρίχιασα! Δεν ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά με εντυπωσίασαν οι δεύτερες που έκανες Ίαν. Είστε άριστοι», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Έχω ανατριχιάσει τόσες φορές από αυτά τα παιδιά. Είναι καταπληκτικά και πάντα μας εντυπωσιάζουν. Το ταλέντο τους είναι αδιαμφισβήτητο!», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Δεν ανατρίχιασα αλλά δεν είναι ένα τραγούδι να ανατριχιάζουμε. Ήταν πολύ ωραίες οι δεύτερες αν και δύσκολες. Η δυναμική σας ήταν σε υψηλά επίπεδα. Δεν έγινε αυτό το κάτι που σε κάτι να ξεχωρίζεις. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εμφανίσεις δεν μπορεί παρά να πάρει άριστα, δεν έχει άλλο δρόμο».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Είστε εξαιρετικοί. Θέλω να μάθω πως νιώθετε εσείς μετά από κάθε τέτοια εμφάνιση. Τι λέτε; Σκίσατε; Γιατί δεν το λέτε; Αφού σας αξίζει να το λέτε».

Ο Light είπε από την πλευρά του: «Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε φορά δίνετε καλό performarce. Για αυτό κράτησα το 10αρι. Πολλά συγχαρητήρια! Φλεξάρατε με το Beggin’ αλλά καλά κάνατε!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Αμήχανοι αλλά δικαιολογημένοι η Δώρα Παντέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο – «Δεν κάναμε πρόβες…»