J2US: Σάρωσαν με 10αρια Ίαν και Πηνελόπη – «Μου έχει κρεμάσει το σαγόνι, ήσασταν συγκλονιστικοί»
Just the 2 of us

J2US: Σάρωσαν με 10αρια Ίαν και Πηνελόπη – «Μου έχει κρεμάσει το σαγόνι, ήσασταν συγκλονιστικοί»

J2US: Σάρωσαν με 10αρια Ίαν και Πηνελόπη – «Μου έχει κρεμάσει το σαγόνι, ήσασταν συγκλονιστικοί»

Εμφάνιση τελικού για άλλη μια φορά!

Με ένα πιο έντεχνο τραγούδι ανέβηκαν στην σκηνή του J2US ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Σε έχω βρει και σε χάνω» ερμήνευσαν και για άλλη μια φορά εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό που τους έχει κατατάξει στα φαβορί.

«Ήταν συγκλονιστικά! Αυτό το τραγούδι είναι από τα πιο όμορφα και τα πιο δύσκολα της Νατάσας Μποφίλιου. Έχει κρεμάσει το σαγόνι μου! Βλέπω και ακούω κάτι καταπληκτικό και από τους δύο. Έχουν απίστευτες δυνατότητες και μου αρέσει που κάνουν την υπερβολή τους! Το εκτιμώ και το θαυμάζω πολύ, ήσασταν συγκλονιστικοί», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η Δέσποινα Βανδή συνέχισε: «Σκέφτομαι αν έχει περάσει τόσο ολοκληρωμένο ζευγάρι από αυτή την σκηνή. Δεν είναι μόνο οι δυνατότητές σας. Είναι ακραίες, μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Με συγκινεί το αίσθημα που βγάζετε κάθε φορά. Υπάρχει μια αρμονία! Αριστούργημα. Είναι οι εμφανίσεις σας καταπληκτικές! Όλη αυτή η κραυγή, ο ύμνος που έχει γραφτεί από τους υπέροχους δημιουργούς, το ερμηνεύσατε με έναν τόσο υπέροχο τρόπο. Δεν είμαι της άποψης ότι η υπερβολή ταιριάζει σε όλα. Εδώ όλο αυτό που έβαζες το γρέζι Ίαν, ταίριαζε απόλυτα. Ο στίχος έχει μια κραυγή μέσα. Ανεβαίνει η απόγνωση και την αποτυπώσατε καταπληκτικά και οι δύο! Ήταν φανταστικό, εμφάνιση τελικού και αυτή».

«Με συγκινείτε τόσο πολύ και βαθιά! Δεν ξέρω τι να πω, τα χάνω μαζί σας. Είστε καταπληκτικοί», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Σταμάτης Φασουλής κατέληξε: «Είστε υπέροχοι! Αν έχω μια αντίρρηση θα ήθελα να αρχίζατε λίγο πιο χαμηλά, να ήταν σχεδόν ψίθυρος. Στέρησε λίγο από την κλίμακα, ελάχιστα όμως. Ήταν τόσο αποστομωτικό το φινάλε και σπαρακτικό που αξίζετε χίλια μπράβο».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 39 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Διθυραμβικά σχόλια για τον Θανάση Πάτρα – «Εξεπλάγην ευχάριστα! Βγήκε ο πρωταγωνιστής της πίστας»