J2US: Σάρωσε ο Ραφαήλ Καρυωτάκης – «Σε θέλει ρε παιδί μου η σκηνή!»
Just the 2 of us

J2US: Σάρωσε ο Ραφαήλ Καρυωτάκης – «Σε θέλει ρε παιδί μου η σκηνή!»

J2US: Σάρωσε ο Ραφαήλ Καρυωτάκης – «Σε θέλει ρε παιδί μου η σκηνή!»

Η coach του, Joanne, ήταν πιο υπερήφανη από ποτέ!

Με ανεβασμένη διάθεση ανέβηκαν στην σκηνή του J2US η Joanne και ο Ραφαήλ Καρυωτάκης και ερμήνευσαν το «Θα σου λείψει η δική μου η τρέλα».

Είναι κι αυτό ένα από τα ζευγάρια που έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη από την πρώτη τους εμφάνιση.

«Μου άρεσε πάρα πολύ ο Ραφαήλ. Έχεις μια ωραία ζεστή και μπάσα φωνή και έκανες ένα ωραίο φινάλε. Πολύ δυνατός και βγήκε με αυτοπεποίθηση στην σκηνή», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Joanne έχω δηλώσει μεγάλη σου θαυμάστρια! Ραφαήλ, μπράβο. Άλλη διάθεση! Ήσουν εκφραστικός, υπήρχε επικοινωνία μεταξύ σας. Σε σχέση με την προηγούμενη φορά ήσουν πιο λυμένος», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Πολύ καλή προσπάθεια Ραφαήλ, μπράβο σου! Με κεντρίζει αυτό το χρώμα που έχεις στη φωνή σου και θα ήθελα να σε ακούσω σε τραγούδια που θα ταιριάζει το μέταλλο στη φωνή σου. Και κινησιολογικά ήσουν άνετος, χωρίς να κάνεις υπερβολές. Αυτό το μέταλλο που έχεις στη φωνή, θέλω να σε ακούσω σε άλλα πράγματα», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής συνέχισε: «Είστε πολύ καλοί! Την Joanne την γνωρίζω πριν γεννηθώ και έμεινα όταν την είδα στην πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση. Και εσύ Ραφαήλ μου σε θέλει η σκηνή και αυτό που έλεγε η Δέσποινα είναι πολύ καλό. Αυτή η χροιά που έχει η φωνή σου αν το εκμεταλλευτείς σωστά θα δούμε πολλά!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 20 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: «Έσπασε» η Άντζελα Δημητρίου για την απώλεια της μητέρας της – «Έχεις πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής!»