J2US: Στρατής – Αναστασοπούλου ρόκαραν και άφησαν άναυδους τους κριτές – «Έχω πάθει πλάκα!»
Just the 2 of us

J2US: Στρατής – Αναστασοπούλου ρόκαραν και άφησαν άναυδους τους κριτές – «Έχω πάθει πλάκα!»

J2US: Στρατής – Αναστασοπούλου ρόκαραν και άφησαν άναυδους τους κριτές – «Έχω πάθει πλάκα!»

Ο Νεοέλληνας τους ευνόησε αρκετά!

Ένα από τα δυνατά ζευγάρια του J2US που ξεχώρισαν ήδη από την πρεμιέρα είναι ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Για άλλη μια φορά ανέβηκαν επί σκηνής και ρόκαραν ερμηνεύοντας το «Νεοέλληνας».

«Αυτό που έχω τώρα να σας πω δεν ξέρω αν οφείλεται στον τρόπο που το είπε ο Τζίμης Πανούσης. Ενώ φωνητικά είστε δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές έχω την υποψία ότι κοίταξα το γύρω γύρω και όχι την ουσία του τραγουδιού. Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι και ο στίχος του είναι to the point, έχω την αίσθηση ότι υπήρχαν κάποια στολίδια που αφαιρέθηκαν», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Εμένα μου αρέσατε πάρα πολύ! Πρέπει να κάνετε τρομερά μεγάλη προσπάθεια για να μου αρέσετε λιγότερο. Είστε καταπληκτικοί! Οι στίχοι ακούστηκαν όπως θα έπρεπε, μου άρεσε το στήσιμό σας. Μένω στην ουσία και ήσασταν σοβαροί μέσα σε αυτό που κάνατε και οι φωνές σας ήταν αδιανόητα πολύ καλές», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

«Έχω μείνει άφωνη και από την εμφάνιση και από το τραγούδι. Έχω πάλι πλάκα και με τα παιδιά. Η φωνή τους ήταν ένα όνειρο. Πραγματικά με εντυπωσίασε», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Το τραγουδήσατε εξαιρετικά! Ήταν ένα άλλο τραγούδι, μια άλλη εκτέλεση. Υπάρχει μια οργή μέσα στο τραγούδι και ο Φωκάς πολύ σωστά το έβαλε. Αυτή η οργή και η ειρωνεία που έχει το τραγούδι, εδώ βγήκε σαν καραμέλα. Εσείς κάνατε καλύτερο το τραγούδι φωνητικά αλλά του ευνουχίσατε την οργή», κατέληξε ο Σταμάτης Φασουλής.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 23 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Κωτσοβούλου – Ίμβριος δεν «πέθαναν» τους κριτές με την ερμηνεία τους – «Ήθελε άλλη προσέγγιση…»