J2US: Συγκλόνισαν Σωτήρης και Φειδίας – «Ήταν μαγικό, σαν να είναι η πρώτη εκτέλεση»
Just the 2 of us

J2US: Συγκλόνισαν Σωτήρης και Φειδίας – «Ήταν μαγικό, σαν να είναι η πρώτη εκτέλεση»

J2US: Συγκλόνισαν Σωτήρης και Φειδίας – «Ήταν μαγικό, σαν να είναι η πρώτη εκτέλεση»

Τα καλύτερα λόγια από όλους τους κριτές για το αντρικό δίδυμο

Ένα άλλο είδος τραγουδιού από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει, ερμήνευσαν στον 9ο live του J2US, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του τηλεοπτικού κοινού, ο Σωτήρης Γιατζιτζιόγλου και ο Φειδίας.

Το ζευγάρι τραγούδησε το Δίπλα σε σένα, της Νατάσσας Θεοδωρίδου και αποθεώθηκε.

«Αριστούργημα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Αριστούργημα», δήλωσε και η Βίκυ Σταυροπούλου. «Ό,τι και να πάρετε το κάνετε δικό σας με μοναδικό τρόπο. Σωτήρη ηταν από τις καλύτερές σου φωνές. Με συγκινεί το αίσθημα που βγάζετε στο τραγούδι. Μας κάνετε κοινωνούς, μοιράζετε το αίσθημά σας με εμάς», συνέχισε.

«Αυτό είναι το καλύτερο act για απόψε. Με εντυπωσιάζετε κάθε φορά. Το κάνατε τόσο δικό σας, σαν να είναι η πρώτη εκτέλεση. Μαγικό. Ήταν υπέροχο, είστε δύο πολύ μεγάλα ταλέντα. Περιμένω το επόμενό σας βήμα, είστε έτοιμοι, ολοκληρωμένοι καλλιτέχνες», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είστε έξοχοι, καταπληκτικοί. Κάθε φορά με εντυπωσιάζετε και για άλλους λόγους. Ξαναγεννήσατε το τραγούδι, προσθέτοντας ο καθένας προτερήματα. Έμεινα με αυτό που έκανες Σωτήρη. Ερχόντουσαν σε διάλογο τα προτερήματά σας. Μπράβο», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είστε συγκλονιστικοί. Ξεχειλίζετε από συναίσθημα. Εύχομαι να μην χωρίσετε ποτέ. Δεν υπάρχουν αντρικά ντουέτα, είστε πολύτιμοι για εμάς», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Αναρωτιέμαι. Είναι και οι δύο επαγγελματίες τραγουδιστές. Έχουμε δυο φωνάρες. Ήταν τέλειο, μπράβο», πρόσθεσε ο Light.

Διαβάστε ακόμα

J2US: Αμήχανοι αλλά δικαιολογημένοι η Δώρα Παντέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο – «Δεν κάναμε πρόβες…»