J2US: Το λαϊκό τους γείωσε απότομα – «Δεν είναι το πεδίο σας! Εσείς φταίτε, μας έχετε κακομάθει»
Just the 2 of us

J2US: Το λαϊκό τους γείωσε απότομα – «Δεν είναι το πεδίο σας! Εσείς φταίτε, μας έχετε κακομάθει»

J2US: Το λαϊκό τους γείωσε απότομα – «Δεν είναι το πεδίο σας! Εσείς φταίτε, μας έχετε κακομάθει»

Ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τραγούδησαν Μητροπάνο στο 7o live

Ανήκουν στα φαβορί και όχι άδικα! Ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχουν κάνει μεγάλο σαματά στο φετινό J2US καθώς η κάθε τους εμφάνιση είναι καλύτερη από την άλλη.

Για το 7ο live  ετοίμασαν το «Απόψε θα ΄θελα», ένα κομμάτι που αγαπήσαμε από τη μυθική φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου, και όπως είναι φυσικό ο πήχης ήταν ανεβασμένος πολύ ψηλά.

Ο Νίκος Κοκλώνης έμεινε έκθαμβος με την ερμηνεία τους και τους προέτρεψε να φτιάξουν μαζί ένα γκρουπάκι.

«Μια χαρά, μόνο που ξέρετε κάτι… Αυτά τα τραγούδια που είναι παλιά όταν τα ξανακούμε αν δεν τα ξαναγεννήσουμε είναι μία πάρα πολύ ωραία απλή εκτέλεση. Αν δεν ανακαλύψουμε κάτι καινούργιο το βρίσκω απλώς εκτελεστικό και ήταν άψογη εκτέλεση» σχολίασε πρώτος ο Σταμάτης Φασουλής.

«Θεωρώ ότι είστε κορυφαίοι, Μας έχετε δώσει ερμηνείες άκρως ανατριχιαστικές. Θεωρώ ότι το λαϊκό δεν είναι το πεδίο σας. Τα έκανες τα γυρίσματα, Πηνελόπη, αλλά δεν ήταν αυτό που σου έβγαζε αβίαστα. Όταν τραγουδάς άλλα είδη τραγουδιών, είσαι ισοπεδωτική, εδώ διάβαζα τη σκέψη σου. Την τελειότητα που άλλες φορές αποδίδετε δεν την ένιωσα στο 100%. Αλλά εσείς φταίτε, μας έχετε κακομάθει» συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

«Είστε καταπληκτικοί και το ξέρουμε. Είχατε την ατυχία να έχει πει ο Δημήτρης Μητροπάνος και εκ των συνθηκών σας έβαλε σε μία διαδικασία να μην είστε χαλαροί. Το μόνο που μου έλειψε είναι μία μεγαλύτερη εσωτερικότητα» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Καίτη Γαρμπή επεσήμανε ότι «δεν είμαι πολύ μακριά από αυτά που είπαν. Τις είπατε τις νότες και τις σκίσατε, αλλά ήσασταν τόσο focus να μην γίνει λάθος αλλά έφυγε αυτό που μας έχετε μάθει το πάθος και η ψυχή».

Διαβάστε επίσης

J2US: Αλά τραπ και έκανε ζημιά με Sukarie ο Νίκος Κοκλώνης – «Δεν σταματάμε πουθενά, το Σάββατο παίρνει φωτιά!»