J2US: Το secret ζευγάρι που εντυπωσίασε τους κριτές – «Τις εντυπώσεις τις κλέψατε»
Just the 2 of us

J2US: Το secret ζευγάρι που εντυπωσίασε τους κριτές – «Τις εντυπώσεις τις κλέψατε»

J2US: Το secret ζευγάρι που εντυπωσίασε τους κριτές – «Τις εντυπώσεις τις κλέψατε»

Στο πλευρό της Άννας Μπεζάν η Χριστίνα Παππά

Το δεύτερο secret ζευγάρι του J2US είναι ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και η Άννα Μπεζάν και είναι έτοιμοι να κερδίσουν τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δυο τους ανέβηκαν επί σκηνής και ερμήνευσαν το Τελικά του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Rack.

Ο γιος του μεγάλου Γιώργου Μαργαρίτη ξεκίνησε ραπάροντας και έδωσε το έναυσμα στην Άννα Μπεζάν που εξέπληξε με την ερμηνεία της.

«Ήσασταν πάρα πολύ ωραίοι. Κωνσταντίνα, χαίρομαι που σε γνωρίζω. Νομίζω θα δούμε ωραία πράγματα από εσάς. Άννα μου, τι κούκλα, τι γλύκα! Ήταν πολύ ωραία η εμφάνισή σας. Θα περιμένω το άλλο Σάββατο που μπαίνετε στο διαγωνιστικό. Τις εντυπώσεις τις κλέψατε», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Θα περιμένουμε πολλά από εσάς. Είστε τόσο ωραίοι και οπτικά και πάνω όπως τραγουδάτε. Είστε πολύ καλοί!».

«Με εντυπωσίασαν και τα δύο παιδιά. Η φωνή σου είναι πολύ ωραία Κωνσταντίνα. Χαίρομαι πολύ που είστε εδώ και πιστεύω θα πάτε πολύ καλά», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Τι ζεστά χαμόγελα που έχετε. Κωνσταντίνε μου, φαίνεσαι τόσο ταλαντούχο παιδί που χαίρομαι που θα είσαι εδώ με το τόσο καλό και γλυκό πλάσμα δίπλα σου. Δεν είναι το αίμα που μας κάνει την οικογένεια! Είναι πολύ συγκινητική η Χριστίνα! Καλή αρχή, μπήκατε πολύ δυναμικά».

Διαβάστε επίσης

J2US: Φειδίας και Σωτήρης αποθεώθηκαν και μπήκαν σε τροχιά Eurovision – «Επαγγελματικό το επίπεδο!»