J2US: Τους «παρέσυρε» το «Σκουπιδιάρικο» – «Δεν έλαμψε καθόλου, ήταν λίγο περίεργο και θαμπό»
Just the 2 of us

J2US: Τους «παρέσυρε» το «Σκουπιδιάρικο» – «Δεν έλαμψε καθόλου, ήταν λίγο περίεργο και θαμπό»

J2US: Τους «παρέσυρε» το «Σκουπιδιάρικο» – «Δεν έλαμψε καθόλου, ήταν λίγο περίεργο και θαμπό»

Οι κριτές έχουν απαιτήσεις από τη Σοφία και τον Γιάννη

Όλο και πιο ψηλά τον πήχη ανεβάζουν η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής στο J2US αφού η ερμηνεία τους κάθε φορά ανατριχιάζει όλο και περισσότερο.

«Στο κουπλέ δεν άκουγα καθόλου τον Γιάννη, ήταν πολύ χαμηλά! Άκουσα τη φωνή σου στο τελευταίο “Ήταν κρίμα κι άδικο”. Ο τόνος δεν βόλεψε καθόλου, ήταν λίγο περίεργο, θαμπό. Καθόλου άνεση, ένα σφίξιμο απέναντι στο τραγούδι. Έχουμε πολλές απαιτήσεις. Η προηγούμενη εμφάνιση ήταν τοπ, τώρα ήταν σαν να ήταν άλλο ζευγάρι. Είδα μια δυσκολία», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου συνέχισε: «Είστε ένα καταπληκτικό ζευγάρι που μας έχετε εντυπωσιάσει. Οι ικανότητές σας είναι τεράστιες. Νευριάζω που δίνουμε μερικά τραγούδια σε μερικούς ανθρώπους. Λίγο ας προσέχουμε τι δίνουμε στους ανθρώπους. Είναι ένα τραγούδι που δεν πήγαινε ιδιαίτερα στα παιδιά που έχουν δείξει δείγματα ότι μπορούν να κάνουν παπάδες. Δεν έλαμπε όπως κάθε άλλη φορά. Δεν το είπατε λάθος, κάτι έλειπε».

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι μπορείτε να πείτε τα πάντα. Την τελευταία φορά μας σηκώθηκε η τρίχα. Σοφία, είσαι πάντα πολύ καλή. Γιάννη, το τραγούδι αυτό δεν σου έδωσε την δυνατότητα να το ερμηνεύσεις. Ήταν πολύ χαμηλά, με δυσκολία καταλαβαίναμε τι έλεγες. Δεν φαινόταν η άνεσή σου. Τοποθετήθηκες απλώς μέσα στο τραγούδι. Την προηγούμενη φορά μόλις ξεκινήσατε μας σηκώθηκε η τρίχα».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Αυτό ένιωσα κι εγώ! Ότι ήταν θαμπό και δεν έλαμπε. Φαινόταν από τη μεριά του Γιάννη σαν να ήταν διεκπαιραιωτικό».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 22 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

J2US: Η μεγάλη επιστροφή της Δώρας Παντέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο αποθεώθηκε – «Η καλύτερή σου στιγμή!»