J2US: Χάρισε γέλιο αλλά ξέχασε τα λόγια ο Γιάννης Καπετάνιος – «Ήταν ένα αίσχος μανάρι μου»
Just the 2 of us

J2US: Χάρισε γέλιο αλλά ξέχασε τα λόγια ο Γιάννης Καπετάνιος – «Ήταν ένα αίσχος μανάρι μου»

J2US: Χάρισε γέλιο αλλά ξέχασε τα λόγια ο Γιάννης Καπετάνιος – «Ήταν ένα αίσχος μανάρι μου»

Δεν ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις του

Αυτό το κάτι ερμήνευσαν ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη στο J2US και έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας με την εμφάνισή τους.

Μπορεί ο Γιάννης Καπετάνιος να ξέχασε τα λόγια του, σίγουρα όμως χάρισε άφθονο γέλιο με την σκηνική του παρουσία.

«Γιάννη μου μήπως δεν το κατάλαβα επειδή το είπες στα αμερικάνικα; Μου αρέσεις ό,τι κι αν κάνεις. Η ενέργειά σου, το χιούμορ σου αλλά δεν σε είδα να τραγουδάς πολύ. Να έρχεσαι, να χάνεσαι, τον δικό σου τρόπο να χάνεσαι. Το χορευτικό είναι το σήμα κατατεθέν του! Εμένα μου αρέσει να ξεκινάει το σόου και να σας βλέπω και να χαμογελώ», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Γιάννη μου, είσαι λίγο σαν έκπληξη κάθε φορά, δεν ξέρουμε τι θα μας βρει. Κάποιες φορές λίγο καλύτερα, άλλες χειρότερα. Από την προηγούμενη φορά τώρα είναι στο χειρότερα γιατί ξέχασες τα λόγια σου. Έχεις μια αμηχανία!», συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Τι περίεργο ήταν αυτό σήμερα; Χειρότερο δεν σε έχω δει. Μετά πήγες να την κοπανήσεις κάτω, θέλει τρυφερότητα. Πώς την άρπαξες έτσι; Κατά τ’ άλλα ήσουν αίσχος, δεν ήταν καλό μανάρι μου. Αγρίεψαν τα πράγματα, πάμε για πιο σοβαρά πράγματα».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Γιάννη μου δεν το έμαθες το τραγούδι μου, έχασες τα λόγια. Αντίθετα η Μαρία, αυτό με το κούνημα του κεφαλιού, μπράβο! Ένας βαθμός παραπάνω. Γιάννη μου δεν ήταν καλό σήμερα».

Ο Light πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν θα με ξαναδείτε! Ήθελα να δω πώς κρίνουμε. Η αλήθεια είναι ότι θα συμφωνήσω ότι δεν φάνηκε να ξέρει το τραγούδι, να πατάει πολύ. Ήταν τρεις λαλούν και δύο χορεύουν η φασούλα».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 22 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Φειδίας – Σωτήρης για J2US: «Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο challenge ο διαχωρισμός μας»